Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Παιχνίδια με τη «σημαία» και η σημειολογία της μπούρδας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παιχνίδια με τη «σημαία» και η σημειολογία της μπούρδας (Video)

Ο υπουργός ανάπτυξης της κυβέρνησης, Άδωνις Γεωργιάδης με χθεσινή ανάρτησή του με φωτογραφίες από τις σημαίες στις συναντήσεις με τον Ερντογάν περηφανεύτηκε για τον πατριωτισμό της σημαίας δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με τον πρόεδρο Ερντογάν και αντίστοιχα του Αλέξη Τσίπρα που είχε μόνο τούρκικες σημαίες.

Σε αυτό έσπευσε να συνηγορήσει και ο βουλευτής της Ν.Δ., Κων. Μπογδάνος με δική του ανάρτηση του όπου σχολίασε την σημειολογία, της σημειολογίας...!

Η αλήθεια όμως είναι ότι η Ν.Δ. δεν έχει όρια στην πατριδοκαπηλία και τον ακροδεξιό λαϊκισμό που μοιάζει να είναι το κυρίαρχο πολιτικό της αφήγημα πια.

«Όταν συναντιόμαστε με τους Τούρκους στα διεθνή φόρα. Είναι μία και μία. Όταν μας φιλοξενούν οι Τούρκοι είναι μόνο δικές τους» το εξήγησε σε απλά ελληνικά ο Κώστας Ζαχαριάδης στους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ που επέμεναν να μην καταλαβαίνουν.

Προφανώς η fake ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ήθελε να ρίξει στάχτη στα μάτια ψηφοφόρων της Ν.Δ. αφού ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν έθεσε καν το θέμα των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο ούτε το ζήτημα με την κυπριακή ΑΟΖ στον Ερντογάν.

Για να καλυφθεί μετά την θεαματική κωλοτούμπα στην Συμφωνία των Πρεσπών, εξαφάνισε τις συναντήσεις με τον Ζάεφ από τα σόσιαλ μίντια, για να κρύψει ότι ήταν απροετοίμαστη η Ν.Δ. στην συνάντηση με τον Ερντογαν αναρτά ο Αδ. Γεωργιάδης φτηνά fake news παίζοντας με τη σημαία.

Ο Γ. Μουζάλας χθες στο Kontra Channel έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για το πρωτόκολλο και τις διπλωματικές αυτές συναντήσεις.

«Δεν είναι ανόητο. Είναι μπούρδα. Δηλαδή ο κ. Τσίπρας σέβεται λιγότερο τη σημαία από τον κ. Μητσοτάκη, ή η κ. Γεννηματά… Είδα και ποιοι κάναν τις αναρτήσεις. Κάποτε ο κ. Παπανδρέου. Πρέπει να υπάρχει μία σοβαρότητα στην συζήτηση. Το πρωτόκολλο ήταν αυτό. Θα μπορούσε να είχε γίνει και παραβίαση… Είναι όμως αυτή συζήτηση;» αναρωτήθηκε.

Προφανώς για την κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι… 

Κατ. Μπρέγιαννη

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1177202012527714305?ref_src=twsrc^tfw

Διαβάστε επίσης:

Κ. Ζαχαριάδης: Εγώ ποτέ δεν θα έλεγα μία εικόνα… χίλιες λέξεις (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL