Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Παπαδάκου: Ο άντρας της κ. Ράικου έχει πάρει αμοιβή από τη Novartis και αυτό δεν έχει απαντηθεί (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παπαδάκου: Ο άντρας της κ. Ράικου έχει πάρει αμοιβή από τη Novartis και αυτό δεν έχει απαντηθεί (Video)

«Ψέματα, αθλιότητες και μυθεύματα αυτά που λέει η κ. Ράϊκου. Μπλέκει την αλήθεια με το ψέμα -γιατί συναντήσεις βεβαίως υπήρξαν λόγω του δημοσιογραφικού μου επαγγέλματος-, προβάλλοντας το ψέμα» απάντησε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου στις αναφορές της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου εναντίον της, στην κατάθεση της στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για το σκάνδαλο της Novartis.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Παπαδάκου στο Open απάντησε στις κατηγορίες εναντίον της:

«Βεβαίως πήγαινα στην Εισαγγελία Διαφθοράς και δεν μπορούσα να της συστήνω –δεν είναι και του χαρακτήρα μου- να ερευνήσει στοιχεία τα οποία αφορούσαν πολιτικούς… Στην περίοδο που αναφέρεται για το «περίφημο» βίντεο δεν υπήρχε βίντεο γιατί το πήρα πολύ αργότερα και το πρόβαλα ως όφειλα. Όταν έχω κάτι για κάποιο θέμα το προβάλλω και βεβαίως δεν είχε το περιεχόμενο στο οποίο αναφέρθηκε (η κ. Ράικου).»

«Δεν οδηγήθηκε στην Βουλή ο κ. Πικραμένος με βάση το βίντεο αλλά με βάση μιας κατάθεσης. Την περίοδο εκείνη δεν υπήρχε θέμα πολιτικών. Ερευνούσαν την συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων.

Η κ. Ράικου αναφέρθηκε στο όνομα μου διότι έχουμε ήδη μια αντιδικία. Μου έχει κάνει αγωγή γιατί είχα κάνει το εύλογο σχόλιο: γιατί ερευνούσε την υπόθεση και μάλιστα ως επικεφαλής της Εισαγγελίας όταν ο άντρας της είχε πάρει αμοιβή από την Novartis. Ο άντρας της είναι στρατιωτικός γιατρός. Μάλιστα η κ. Ράικου για την υπόθεση αυτή δεν έχει πει κουβέντα. Δεν έχει ρωτηθεί στην περίφημη κατάθεσή της.

«Δεν πρέπει να ποινικοποιείται το ρεπορτάζ γιατί έχω καταγγελίες από συναδέλφους μας που λένε ότι δεν θα ξαναμπούν σε εισαγγελικό γραφείο μετά από αυτό που έγινε».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL