Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Αποχώρησε το ΚΙΝΑΛ από τον διορισμό Κ. Σπηλιόπουλου στον ΟΣΕ καταγγέλλοντας πολιτική συναλλαγή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αποχώρησε το ΚΙΝΑΛ από τον διορισμό Κ. Σπηλιόπουλου στον ΟΣΕ καταγγέλλοντας πολιτική συναλλαγή

    «Όπως γνωρίζετε, έχουμε καταγγείλει ως Κίνημα Αλλαγής, ότι η σημερινή θέση είναι προϊόν πολιτικής συναλλαγής μεταξύ της Ν.Δ. και του κ. Σπηλιόπουλου, που αφορούσε τις περιφερειακές εκλογές στην δυτική Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά, εμείς δεν θα συμμετέχουμε στη διαδικασία και όπως καταλαβαίνετε, είμαστε αρνητικοί στην πρόταση της κυβέρνησης και ψηφίζουμε κατά», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και στη συνέχεια αποχώρησε.

   «Από τη μια κατηγορούμε πολλές φορές τις όποιες κυβερνήσεις, ότι κάνουν επιλογές κομματικές και όταν δεν κάνουν κομματικές επιλογές τις κατηγορούμε για συναλλαγή. Νομίζω ότι κάπου υπάρχει και μια μέση οδός», τόνισε αντιδρώντας στην δήλωση του κ. Κωνσταντινόπουλου, ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής και πρόσθεσε.

   «Απολύτως αναληθή και άδικη», χαρακτήρισε την καταγγελία του κ. Κωνσταντινόπουλου και ο νέος πρόεδρος του ΟΣΕ, Κώστας Σπηλιώπουλος.

 Η Επιτροπή έδωσε θετική γνώμη για τον διορισμό του κ. Σπηλιόπουλου. «Υπέρ» ψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ (10 βουλευτές), «κατά» ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το ΜέΡΑ 25 (7 βουλευτές) και «παρών» δήλωσαν το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση (2 βουλευτές).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL