Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Τσιάρας: Έπρεπε να υπάρχουν κλειστά κέντρα κράτησης (Video)

Έπρεπε να υπάρχει μια διαφορετική πολιτική στο προσφυγικό είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας στην ΕΡΤ1 επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την σημερινή κατάσταση στην προηγούμενη κυβέρνηση και επαναφέροντας την άποψη της Ν.Δ. για κλειστά κέντρα κράτησης.

«Έπρεπε να υπάρχει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση των ροών, να υπάρχουν κλειστά κέντρα, να ελέγχονται αυτοί οι άνθρωποι, να τους δίνουν οι απαραίτητες φροντίδες και να κρίνουμε αν θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη οδό» υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

«Πολύ ωραία μπορεί να λέει ο κ. δήμαρχος ότι θέλει αλλά θα έπρεπε να καταγγέλλει την προηγούμενη πολιτική για να είναι σοβαρός και συνεπής στην δική του λειτουργία» είπε και επιτέθηκε στον Δήμαρχο Σύμης που κατήγγειλε το ασφυκτικό πρόβλημα στο νησί που δεν έχει καμία απολύτως υποδομή.

Αντί  η κυβέρνηση να σταθεί στο πρόβλημα που γιγαντώθηκε με δική της ευθύνη και αδυναμία διαχείρισης επιτίθεται στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Και μιλάει για κλειστά κέντρα κράτησης ξεχνώντας την «Αμυγδαλέζα»;

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις