Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.2°C18.1°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
11.6°C16.2°C
1 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C14.9°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 64%
Τι πες τώρα / «Εγώ δεν είπα ποτέ»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι πες τώρα / «Εγώ δεν είπα ποτέ»

Ποτέ δεν είπαν ότι θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ και θα την ιδιωτικοποιήσουν αλλά μιλούσαν για «εξυγίανση» και «στρατηγικό επενδυτή».

Ποτέ δεν είπαν ότι θα αυξήσουν τους μισθούς, παρά μόνο όταν θα έχουμε 4% ανάπτυξη. Ποτέ δηλαδή, αφού κανείς στην Ευρωζώνη δεν την έχει.

Ποτέ δεν είπαν ότι θα κόψουν επιδόματα. Ότι δεν θα μοιράσουν ψίχουλα στους εργαζόμενους όπως το κοινωνικό μέρισμα, είπαν.

Ποτέ δεν είπαν ότι θα ιδιωτικοποιήσουν το νερό, αλλά ότι θα φέρουν επενδύσεις. Το νερό άλλωστε είναι πολύ φθηνό για να το σπαταλούν οι Έλληνες. Αν δεν αυξηθεί η τιμή, πώς θα το σέβονται;

Ποτέ κανείς δεν μίλησε για επταήμερη εργασία αλλά ότι θα απελευθερωθεί το ωράριο.

Ποτέ δεν είπαν ότι θα αυξήσουν τον κατώτατο μισθό. Θέλετε να καταστραφεί η οικονομία; Δεν βλέπετε τη Βενεζουέλα;

Μόνο προεκλογικά κάτι ψέλλισε ο Κυριάκος για αύξηση του κατώτατου μόνο με ανάπτυξη στο 4% δηλαδή... ποτέ. Τώρα το ξέχασε και αυτό.

Ποτέ δεν είπε ότι θα μειώσει τις συντάξεις. Μόνο ότι θα δώσει την επικουρική ασφάλιση στις ιδιωτικές για να παίξουν στο χρηματιστήριο τα λεφτά των ασφαλισμένων.

Ποτέ δεν είπε ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, γιατί τον μείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δεν είπε ότι θα διαπραγματευτεί τα πλεονάσματα, αφού το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για μεταρρυθμίσεις είπε και βλέπουμε...με ανάπτυξη 4% και εφόσον οι Έλληνες σταματήσουν να σπαταλάνε άσκοπα το νερό.

Ποτέ δεν είπαν ότι θα μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό σε ένα μήνα, ούτε ότι θα «τελειώσουν» με τα Εξάρχεια.

Για τους πρόσφυγες με τα μωρά μιλούσαν και ότι θα ξηλώσουν το κοντέινερ με τα βιβλία από την πλατεία για να μπορέσει να πανηγυρίσει για ένα έργο κατάδικό του ο πρωθυπουργός.

Ποτέ δεν είπαν ότι «πουλήσατε τη Μακεδονία για τις συντάξεις», ούτε ότι η συμφωνία ήταν προδοτική και οι βουλευτές προδότες. Πάντα ότι θα την τιμήσουν έλεγαν...

Ό,τι άλλο ακούσατε ήταν κοπτορραπτική, αποσπασματικό, αποκόπηκε μια φράση. Ήταν fake news. Η μόνη που σας λέει την αλήθεια είναι η Ν.Δ. Με μια φωνή από όλα της τα μέσα, ιδιωτικά και δημόσια.

Όποιος διαφωνεί, από το αυτί και στον παπά... για ευχέλαιο. Το σχολείο πλέον είναι μόνο για πιστούς χριστιανούς και ορθόδοξους...

Με ποδιά τα παιδιά, τσεμπέρι οι μανάδες. Έλεγχο στα νύχια κάθε Παρασκευή. Προσεχώς και εξομολογητή... Τι τον θες τον ψυχολόγο; Τόσους παπάδες πληρώνει το κράτος...

Α... και μετά τα Θρησκευτικά, σειρά έχει η Κοινωνιολογία...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL