Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. στον Πειραιά

Με αναφορά τους προς το προεδρείο της Βουλής, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά κάνουν λόγο για τεράστιες ελλείψεις προσωπικού στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και ζητούν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που πρόκειται να λάβει

Με αφορμή τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που παρατηρούνται στις υπηρεσίες που ανήκουν στην Διεύθυνση Αστυνομίας, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και στα Τμήματα Τροχαίας του Πειραιά, την καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την ακαταλληλότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων και την επικινδυνότητα των υπηρεσιακών οχημάτων, οι Βουλευτές Α'  & Β' Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, Νίνα Κασιμάτη, Γιάννης  Ραγκούσης και Τρύφων Αλεξιάδης κατέθεσαν αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής, μέσω της οποίας ζητούν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδη να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που πρόκειται να λάβει, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους στις αστυνομικές υπηρεσίες, αλλά και την ασφάλεια των πολιτών όλων των Δήμων του Πειραιά.

Ας σημειωθεί ότι λόγω μελλοντικών μεταθέσεων, αποσπάσεων κλπ. η κατάσταση θα επιδεινωθεί.

Ακολουθεί η αναφορά των Βουλευτών και το Υπόμνημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά,  που παραθέτει το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, καθώς και το αίτημα τους για ενίσχυση με προσωπικό των υπηρεσιών.  

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις