Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Κ. Μπογδάνος δεν άκουσε ότι η Ν.Δ. θα τιμήσει την Συμφωνία των Πρεσπών; (Video)

«Πουλήσατε την Μακεδονία στην Μέρκελ» επέμενε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος χθες στο Kontra Channel και συνέχισε να μιλά για «παγίδευση της χώρας» στην Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν είδε και δεν άκουσε την μεγαλειώδη κωλοτούμπα της Ν.Δ. στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών μένοντας στην προεκλογικό ακροδεξιό λαϊκισμό με τον οποίο το κόμμα του εκμεταλεύτηκε τα πατριωτικά αισθήματα των πολιτών.

Αδιαφορεί για τη επίσημη θέση του κόμματός του όπως εκφράστηκε από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και το άδειασμα που επιφύλαξε στα περί "προδοτικής" συμφωνίας που αναμασά ακόμα ο κ. Μπογδάνος.

Και το ερώτημα παραμένει: Πως "θα τηρήσει και θα τιμήσει" η Ν.Δ. όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη την Συμφωνία των Πρεσπών την ώρα που πλειάδα βουλευτών της και μεγαλοστελεχών επιμένουν στα περί προδοσίας;

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ν. Μπακογιάννη: «Θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε την Συμφωνία των Πρεσπών» (Video)

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις