Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρ. Αλεξιάδης: Θαύμα! Η κυβέρνηση θριαμβολογεί για τα έσοδα χωρίς καμία δική της οικονομική παρέμβαση! (Video)

O Τρ. Αλεξιάδης μιλώντας για την καλή κατάσταση της οικονομίας που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση, έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα αναπτυξιακών δεικτών, που φάνηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως η αύξηση της επιστροφής καταθέσεων στις τράπεζες ,

Στις ψευδείς δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί δημοσιονομικού κενού που παρέλαβαν, απάντησε ο Τρύφων Αλεξιάδης, Βουλευτής Β' Πειραιά και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ σε πρωινή εκπομπή του OPEN TV.

Σε σχέση με το τι παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του΄15, από το ίδιο ακριβώς πολιτικό προσωπικό, θύμισε δηλώσεις στελεχών τότε της Ν.Δ., που μιλούσαν για λεφτά που δεν υπήρχαν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, σε αντίθεση με τωρινές δηλώσεις τους, που μην έχοντας κάνει καμία πολιτική παρέμβαση, μπορούν να εκθειάζουν την υπέρβαση στην είσπραξη εσόδων του διμήνου και την καλή πορεία της οικονομίας.\

Μιλώντας για την καλή κατάσταση της οικονομίας  που παρέλαβε η σημερινή κυβέρνηση, έδωσε συγκεκριμένα παραδείγματα αναπτυξιακών δεικτών, που φάνηκαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως η αύξηση της επιστροφής καταθέσεων στις τράπεζες , η αύξηση στην οικοδομική δραστηριότητα, στις αγοραπωλησίες κατοικιών, στην αγορά αυτοκινήτων από ιδιώτες, καθώς και στο αποθεματικό των 37 δις και στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων της χώρας που κληρονόμησαν οι νυν κυβερνώντες.

Για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή ομιλία του στη ΔΕΘ, περί παράκεντρων εξουσίας, επιβεβαίωσε την  ύπαρξή τους ακόμη και τώρα, σε διαφόρους τομείς στη δομή του κράτους, στους  οποίους όπως είπε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς παράνομες προτροπές ή παρεμβάσεις, δεν κατάφερε να διαμορφώσει την πολιτική τους, με αποτέλεσμα να μην αποκτήσει ουσιαστικά ποτέ την εξουσία στους συγκεκριμένους τομείς.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΜΜΕ και αυτοσεβασμός

Υπάρχουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που υπερασπίζονται την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά τους, ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες δεοντολογίας και συχνά προθέτουν και δικούς τους. Το χαρακτηριστικό των μέσων αυτών είναι ο αυτοσεβασμός.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο