Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.6°C25.8°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.8°C24.9°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.6°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.0°C
2 BF 38%
Τι πες τώρα / Η «αστική» τους «ευγένεια»... ξεσπαθώνει
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι πες τώρα / Η «αστική» τους «ευγένεια»... ξεσπαθώνει

 

Ελεύθερα συνέχισε εκείνος, επιλέγετε να σας κοπεί ο «μισθός» και απολογήθηκε: «Ένας απλός άνθρωπος είμαι που ασχολείται με την πολιτική και ζω στην κοινωνία αυτή και προσπαθώ να μάθω», τις καθησύχαζε σηκώνοντας το μαχαίρι «και να ακούσω. Βεβαίως, θα αλλάξω... ό,τι χρειαστεί».

Αλλά οι μισθοί είχαν ήδη κοπεί.

«Οι εργασιακές ρυθμίσεις είναι ‘φανταστικές’ και για τις επιχειρήσεις και για τους εργαζόμενους» συμπλήρωνε από τον διπλανό πάγκο ο Άδωνις Γεωργιάδης (Open). Και για τους χασάπηδες και για τις κότες...

«Το Δημόσιο δεν βάζει μπουλντόζα» και έτσι κατέρρευσε άλλος ένας προεκλογικός μύθος της Ν.Δ. για τις «ιδεοληψίες» που δεν αφήνουν το ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει το Ελληνικό. Ποιος δίνει σημασία όμως πια;

Έτσι και για τις Πρέσπες. Πανηγυρικά η Ν.Δ. θα τιμήσει πλέον τη Συμφωνία καθ’ υπόδειξη της κ. Μπακογιάννη, που επιτέλους ξεσπάθωσε μετά τη λήξη της οκτάμηνης προεκλογικής αφωνίας που της είχε επιβληθεί. Περήφανη πλέον για μια νίκη της έναντι του Αν. Σαμαρά.

Το «όλοι αγαπημένοι» μόνο ο Άδωνις το βλέπει, που τελευταία δεν διαβάζει “antinews”.

«Όταν έχεις πολυσυλλεκτικότητα αυτό το πληρώνεις» δήλωσε με θλίψη ο Αν. Λοβέρδος (ΣΚΑΪ) που βρέθηκε στη δύσκολη θέση να σχολιάσει την αφίσα του ΚΙΝ.ΑΛΛ. που όλοι οι φίλοι του ήθελαν να ξεχάσουν.

«Ούτε το ΚΚΕ μ-λ», τους τράβηξε το αυτί ο Άδωνις... μήπως και συνέλθουν.

«Εγώ είχα 12, ο Μητσοτάκης 53, απλά δεν καταγράφονταν», αλήθειες από την κ. Ξενογιαννακοπούλου για τους μετακλητούς, που κανένα πάνελ δεν αντέχει να τις ακούει... πόσο μάλλον του ΣΚΑΪ. «Λάθος κάνετε» είπε στην τ. υπουργό η κ. Κοραή.

Θα ήθελα να πει το ίδιο, έστω για μία φορά, στον Γεωργιάδη, τον Βρούτση ή έστω τον Μπογδάνο... να δω κάτι.

Μια άλλη φράση που δεν θα ακούσει ποτέ κυβερνητικός στα πάνελ είναι το «Δεν απαντάτε». Αποτελεί «δημοσιογραφικό κόφτη» μόνο για συριζαίους. Ειδικά αν έχουν πει κάτι ενοχλητικό. Για την καταδικαστική απόφαση στον διοικητή της ΕΥΠ, ας πούμε...

Πήξαμε στις αναλύσεις για το όφελος αποπληρωμής των δανείων του ΔΝΤ. Όταν το δρομολόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ... είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους στα κανάλια.

«Το Μνημόνιο δεν έφυγε ποτέ», το λέει η Ν.Δ., το ΚΙΝ.ΑΛΛ. και οι τηλεαστέρες δημοσιογράφοι. Ας απαντήσουν όμως και πώς μειώθηκε ο ΕΝΦΙΑ; Από την «ομορφιά» του Κυριάκου;

«Μιλάτε για νούμερα και εμείς για ανθρώπους» είπε η κ. Μονογυιού, βουλευτής της Ν.Δ. (ΑΝΤ1). Η συζήτηση αναφερόταν στα κονδύλια σίτισης των ΜΚΟ για τους πρόσφυγες... Από την πόλη έρχομαι... και στην κορφή κανέλα.

Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε την κ. Παναγιωταρέα τι να φορέσετε πριν βγείτε... ιέρεια του στυλ και της άνευ απαιτούμενων πτυχίων... κονόμας.

Η «αστική» τους «ευγένεια» ξεσπαθώνει...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL