Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Συμπληρώματα - αναπληρώματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συμπληρώματα - αναπληρώματα

του Χρήστου Σίμου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη ΔΕΘ, ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα, ο οποίος του δώρισε μια γραβάτα. "Είναι πολύ όμορφη και, επειδή εμείς φοράμε γραβάτες είναι ένα δώρο για το οποίο είμαι σίγουρος ότι, εάν το χάριζες σε άλλους, δεν θα το εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Οπότε σε ευχαριστώ πάρα πολύ" ήταν το ευχαριστήριο σχόλιο του πρωθυπουργού, το οποίο διέρρευσε στα ΜΜΕ.

Αμέσως μετά τη ΔΕΘ ο μηχανισμός του Κυρ. Μητσοτάκη φρόντισε να μας ενημερώσει πως ο νέος πρωθυπουργός, εκτός από το ότι διαθέτει καλό γούστο και φοράει γραβάτες (σε αντίθεση με τον προκάτοχό του), είναι φιλόζωος κι έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα αδέσποτα.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου ο Κυρ. Μητσοτάκης και ο μηχανισμός του πρόσθεσαν στα παραπάνω τη φωτογραφία του πρωθυπουργού να παρακολουθεί αγώνα τένις του Στ. Τσιτσιπά στο Τατόι.

Κομψός, ευαίσθητος και σπόρτσμαν. Είναι δυνατόν να μην είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός; Εξαρτάται από το αν το συμπλήρωμα (στους βασικούς πολιτικούς άξονες που ασκεί η κυβέρνηση του) κατορθώσει να γίνει αναπλήρωμα, όπως ίσως έλεγε ο Ζ. Ντεριντά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL