Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Βέττας: Ο κ. Μητσοτάκης θα επιστρέψει το πλεόνασμα στον κόσμο, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; (Video)

«Θα υπάρξει φέτος σημαντικό υπερπλεόνασμα. Ο κ. Μητσοτάκης θα μοιράσει στον κόσμο όπως έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλει να πάρει θέση τώρα ο Μητσοτάκης, ο κ. Σταϊκούρας…» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βέττας στον ΑΝΤ1.

Ο υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής Θ. Σκυλακάκης νωρίτερα στον ΑΝΤ1 προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την 13η σύνταξη κατά την πάγια τακτική της Ν.Δ.

«Αυτό που συνέβη στην πράξη είναι ότι το κοινωνικό επίδομα που δινόταν εκτάκτως τα Χριστούγεννα δόθηκε τον Μάιο» είχε αναφέρει σχετικά επιμένοντας να μιλά για 13η σύνταξη συγχέοντας δύο διαφορετικά πράγματα.

 Επέμενε ο κ. Σκυλακάκης να μιλάει για επίδομα και όχι για 13η σύνταξη παρόλο που του  δημοσιογράφοι στο πάνελ υπενθύμιζαν ότι είχε δοθεί και κοινωνικό μέρισμα τα Χριστούγεννα πέρσι και 13η σύνταξη τον Μάιο.  

 «Η 13η σύνταξη είναι προυπολογισμένη και αποτυπωμένη. Να μην κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους. Άλλο το κοινωνικό μέρισμα και άλλο η 13η σύνταξη» απάντησε ο Δημήτρης Βέττας όταν οι δημοσιογράφοι του μετέφεραν την αρνητική απάντηση του κ. Σκυλακάκη.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις