Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Δένδιας ή Μπογδάνος - Ακόμα ψάχνει η Ν.Δ. την επίσημη θέση της για την Συμφωνία των Πρεσπών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δένδιας ή Μπογδάνος - Ακόμα ψάχνει η Ν.Δ. την επίσημη θέση της για την Συμφωνία των Πρεσπών

"Πανάθλια, κάκιστη, δεν έπρεπε να είχε υπάρξει" με αυτά τα λόγια χαρακτήριζε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος στον ΑΝΤ1 αφήνοντας αιχμές για αυτούς που τοποθετήθηκαν σε πόστα και ήταν πιο ήπιοι σε σχέση με την Συμφωνία θυμίζοντας τους ποια είναι η άποψη της Ν.Δ. και του Κυρ. Μητσοτάκη για την Συμφωνία των Πρεσπών την Παρασκευή.

Σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας  τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στον Real FM, υποστήριξε ότι  ο ίδιος δεν πρόκειται να αποδώσει τον τίτλο του προδότη της χώρας σε κανέναν τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «σε αυτήν τη συγκυρία δεν είναι σωστό να μιλάμε για προδοσία».

«Αυτά», πρόσθεσε, «γίνονται στο πλαίσιο ενός οξύτατου πολιτικού λόγου, όχι παραδεκτού κατά την άποψή μου, αλλά δεν χρειάζεται κανείς ούτε να τα υιοθετεί, ούτε να τα διατηρεί σαν πολιτική παρακαταθήκη».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξαναχτύπησε μέσω twitter αυτή τη φορά «ο ΥΠΕΞ ορθώς ίσως αποφεύγει τον όρο «προδοσία» με την νομική έννοια του αρ. 143ΠΚ», προσθέτοντας πως «εδώ έχουμε ηθικά μια συμφωνία απολύτως προδοτική της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού», κατηγορώντας την κυβέρνηση Τσίπρα πως «εκποίησε την μακεδονική ταυτότητα».

https://twitter.com/bogdanosk/status/1171412480364548103?ref_src=twsrc^tfw

Τελικά ποιος εκφράζει την επίσημη θέση της Ν.Δ. ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ή ο βουλευτής Κ. Μπογδάνος με τις εθνικιστικές κορώνες ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL