Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ούτε κουβέντα αυτοκριτικής για το «αιματάκι» από τον Δ. Μαρκόπουλο (Video)

Καλύφθηκε πίσω από άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ. ο κ. Μαρκόπουλος για να αποδώσει στις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ για να «διασκεδάσει» τις αλγεινές εντυπώσεις από το «αιματάκι σε μπαχαλάκι» στα Εξάρχεια που είπε στον ΑΝΤ1.

Καλύφθηκε πίσω από άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Ν.Δ. ο κ. Μαρκόπουλος για να αποδώσει στις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και να «διασκεδάσει» τις αλγεινές εντυπώσεις από το «αιματάκι σε μπαχαλάκι» στα Εξάρχεια που ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ μέσω της δημόσιας συχνότητας του ΑΝΤ1.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «στείρα, μη γόνιμη αντιπολίτευση» ενώ δεν βρήκε ούτε μία κουβέντα αυτοκριτικής να πει για την απαράδεκτή δήλωσή του παρά τις συστάσεις του κ. Τασούλα ως προέδρου της Βουλής μετά από πρωτοβουλία της Όλγας Γεροβασίλη που απέστειλε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας.

«O κ. Ζούλας είναι ακροδεξιός, η κ. Κεραμέως είναι περίπου μέλος του ναζιστικού κόμματος και εγώ είχα καταταγεί στα Ες Ες» ενώ δεν βρήκε ούτε μία λέξη υπαναχώρησης από την απαράδεκτη και προσβλητική για τα δημοκρατικά ήθη δήλωσή του.

«Υπάρχει μια λογική όποιος διαφωνεί είναι ακροδεξιός. Δεν θα κάνω δήλωση πολιτικών φρονημάτων στο ΣΥΡΙΖΑ. Έχω εκλεγεί από δεκάδες χιλιάδες πολίτες σε αυτούς απολογούμαι, σε αυτούς μιλάω, στον πρόεδρο του κόμματός μας.» συμπλήρωσε.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις