Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαφημιστική καταχώριση: 1821’s Branding

Του Ροίκου Θανόπουλου

 

Η φλόγα της επανάστασης του 1821 τρεμοσβήνει μετά τη εισβολή του Ιμπραήμ και την πτώση του Μεσολογγίου. Οι συναντήσεις ομάδων (προύχοντες, στρατιωτικοί) είναι συνεχείς και κάποιοι προτείνουν ότι την επανάσταση μπορεί να τη σώσει μια καλή διαφημιστική εκστρατεία στο εξωτερικό που θα προβάλει το όνομα και την ιστορία της χώρας. Και για να μη λέει ο καθένας τα δικά του και μπερδεύονται και οι φιλέλληνες είπανε ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια «ενιαία εικόνα branding της χώρας και των φορέων του ελληνικού κράτους», δηλαδή του γκουβέρνου.

Αυτή η ευφυής λύση ενθουσίασε τους προεστούς και τον κλήρο. Γιατί όλοι αυτοί θα είχαν και ίδιον όφελος από αυτή την ιστορία και όλοι κάτι θα κέρδιζαν από το 1821’s Branding. Άλλος κάποια εργολαβία, άλλος κάποιο σύστημα ασφάλειας και στήριξης, άλλος προβολή, άλλος οθωμανικές γαίες. Γιατί σκέφτηκαν ότι πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει ενιαίο αφήγημα και τότε όλοι εμείς, οι άριστοι, χωράμε.

Στις εργασίες της Εθνοσυνέλευσης λοιπόν το 1821’s Branding έγινε ψήφισμα, αν και αρκετοί δεν το είδαν με καλό μάτι. Σε αυτούς τους οπισθοδρομικούς απάντησαν με συντριπτικά επιχειρήματα οι υποστηρικτές του branding, παραθέτοντας την αντίστοιχη απόφαση για το branding της Γαλλικής Επανάστασης, αλλά προέβλεψαν επίσης ότι από δω και μπρος κάθε επανάσταση θα έχει το δικό της branding. Υπήρξαν και οι περισσότερο διορατικοί που συλλάβανε τη μεγαλοφυή ιδέα ότι το branding θα είναι η κληρονομιά της επανάστασης που πρέπει να αφήσουν στις επόμενες γενιές. Και τι είναι μια επανάσταση χωρίς branding;

Revolutionary Branding Α.E.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει σχεδίαση και εφαρμογές branding με φιλικά κόστη. Διαθέτει άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και μακρά επαναστατική πείρα, που καλύπτει όλο το πολιτικό φάσμα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν Μνημόνια για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους

Τις ημέρες αυτές, και εν όψει της συνόδου που θα πάρει τις αποφάσεις για το ταμείο ανάκαμψης, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία εκδηλώνουν από κοινού έντονη διπλωματική κινητικότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ενίσχυση στις χώρες του Νότου δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια και οικονομική επιτήρηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις