Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Καραμανλής: Το μετρό Θεσσαλονίκης, καλό… 2023 και βλέπουμε... (Video)

Όχι μόνο δεν ήξερε να απαντήσει στην ερώτηση για το πόσο ώριμο είναι το έργο του μετρό Θεσσαλονίκης ο κ. Καραμανλής αλλά όταν απάντησε για το πότε θα είναι έτοιμο το έστειλε στο μακρινό… 2023! Άραγε αυτό θα πει στους Θεσσαλονικείς ο Κυρ. Μητσοτάκης; Ότι θα πάει το έργο πίσω τουλάχιστον δύο χρόνια;

Η ερώτηση ήταν για το μετρό της Θεσσαλονίκης: «Σε τι ποσοστό βρίσκεται το έργο κ. Καραμανλή;»  Καμία απάντηση. «Το έργο βρίσκεται…» και παραδέχθηκε ότι «όντως με εξαίρεση στην Βενιζέλου το μετρό προχώρησε με γοργά βήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

«Η κυβέρνηση μας λέει ότι το 2020 και το 2021 και ο ίδιος ο εργολάβος μας λέει ότι πριν από το 2022 – 2023 δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει το μετρό». Μπερδεύοντας τις κυβερνήσεις… για να πει εν τέλει ότι ο σταθμός του μετρό θα είναι έτοιμος στο τέλος του 2022 με αρχές 2023 με εξαίρεση το σταθμό Βενιζέλου.

Μυλόπουλος: «Ο εργολάβος του έργου πριν τις εκλογές υλοποιούσε το χρονοδιάγραμμα»

«Ο εργολάβος του έργου μέχρι πριν τις εκλογές υλοποιούσε το χρονοδιάγραμμα χωρίς να πει το παραμικρό. Καμία ένσταση δεν είχε εγείρει» είχε δηλώσει στο Κόκκινο ο απερχόμενος πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος συμπληρώνοντας πως «ο χρόνος που αναπτύχθηκε αυτή η φιλολογία αμφισβήτησης του χρονοδιαγράμματος, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, είναι ύποπτος και πονηρός» καθώς «αντιλαμβάνονται όλοι ότι υπάρχουν σκοπιμότητες που υλοποιούνται».

«Σκοπός τους είναι να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα των εργολάβων. Όμως ο κόσμος ξέρει ότι έχει γίνει δουλειά και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Οι επενδύσεις στα έργα κατασκευής είναι αδιάψευστος μάρτυρας» δήλωσε καταληκτικά ο κ. Μυλόπουλος.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις