Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιθέσεις στην Αριστερά, ισλαμοφοβία και ρατσισμός είναι η επίσημη θέση της Ν.Δ.; (Video)

Σε ακραία λεκτική επίθεση από τον βουλευτή της Ν.Δ. Κ. Μπογδάνο κατά της Αριστεράς, της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, των φεστιβάλ προχώρησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Μπογδάνος στο ΣΚΑΙ. Με ακραίες εκφράσεις όπως «μπαχαλοαριστερά» πρόσεβαλε κατάφωρα το 32% των Ελλήνων πολίτων και τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών ταυτίζοντας τους με την «τρομοκρατία».

Μας έχει συνηθίσει σε ακραίες δηλώσεις ο συγκεκριμένος βουλευτής της Ν.Δ. που ταυτίζεται πλήρως με την ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. όπως διατυπώθηκε το πρωί στον ΑΝΤ1 από τον Θ. Πλεύρη όπου το προσφυγικό – μεταναστευτικό έγινε «ζήτημα ασφάλειας» παρουσιάστηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. καθώς με απαράμιλλο ακροδεξιό λαϊκισμό παραληρούσε εμφανώς για επικοινωνιακούς λόγους.

 «Το να απωθήσω έναν εισβολέα από το σπίτι μου δεν στρέφεται εναντίον του εισβολέα. Μπαίνει στο σπίτι μου» για να προσθέσει λίγο μετά: «Η ελευθερία πολιτών να κάνουν πράγματα και η ιδιοκτησία τους απειλούνται» ανέφερε χαρακτηριστικά με ακραίο ρατσιστικό λόγο.

Περιέγραψε τους στόχους της Ν.Δ. για το προσφυγικό: «Να περιφρουρήσει τα σύνορα, να δει πως η ωρολογιακή βόμβα των μεγάλων μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά που απειλούνται από μία μουσουλμανική χώρα θα εξουδετερωθεί και τέλος ότι θα πρέπει να πει ο κ. Μητσοτάκης στο εξωτερικό: ότι «είμαστε μια χώρα 10 εκ. ψυχών στην πλειονότητά τους με ορθόδοξη σφραγίδα, δεν αντέχουμε μερικά εκατ. μουσουλμάνων και έχουμε το δικαίωμα να μην τα θέλουμε».

Με δεδομένη την δήλωση του αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γ. Κουμουτσάκου για τις «γεωπολιτικές» εξελίξεις ως υπεύθυνες για την αύξηση των προσφυγικών ροών, η μετατόπιση στην ακραία αυτή σαλβινική θέση στο προσφυγικό εκφράζει επίσημα τη Ν.Δ. ή μόνο την ακροδεξιά πτέρυγα της που περιοδεύει στις οθόνες;

Με δεδομένη την εμφυλιοπολεμική δήλωση χθες έτερου βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Μαρκόπουλου για το «αιματάκι» στα Εξάρχεια χωρίς να επακολουθήσει καμία καταδίκη, εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς πως θέλει να παρουσιάζεται ακόμα κεντροδεξιός πρωθυπουργός ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις