Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα "αιρ κοντίσιον" της Ν.Δ.

Επικρίνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θ. Ρουσόπουλος είπε στον ΣΚΑΪ: "Κάποτε κατηγορούσε τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είχαν αιρκοντίσιον για την Αμυγδαλέζα".

Μάλλον δεν θυμάται καλά ότι η Αμυγδαλέζα ήταν κέντρο κράτησης όπου στοιβάζονταν μετανάστες, ακόμα και μωρά παιδιά, υπό άθλιες συνθήκες και ελλιπή ιατρική φροντίδα.

Τέσσερις άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους, ακόμα και ένας 24χρονος, ενώ η χώρα μας είχε καταδικαστεί επανειλημμένα από τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης. Μόνο για αιρκοντίσιον δεν μίλαγε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κατήγγελλε το "σύγχρονο Νταχάου" όπου η Ν.Δ. είχε φυλακίσει τους ανθρώπους.

Υπήρχε όμως πραγματικά κάποιος που μίλαγε για αιρ κοντίσιον... Μόνο που δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ...

Ήταν ο τότε εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Κώστας Καραγκούνης στην ΕΡΤ1 που προσπαθούσε να απολογηθεί και περιέγραφε ως ιδανικές τις συνθήκες στην Αμυγδαλέζα, που είχαν ακόμα και «αιρ κοντίσιον»...

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο