Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Τι 'πες τώρα / Χωρίς καρότο... μόνο μαστίγιο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Χωρίς καρότο... μόνο μαστίγιο

Μετά την επιτυχημένη (όπως όλα της κυβέρνησης) επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια να δώσει ένα γερό χτύπημα στην ανομία ξεσπιτώνοντας τους ξεσπιτωμένους... οι πρόσφυγες και πάλι η αφορμή και η μόνιμη θυσία.

«Καίνε ανθρώπους» ο Κ. Καραγκούνης (ΑΝΤ1) και «Βιάζουν παιδιά» ο Καλλιάνος (ΕΡΤ1) στα Εξάρχεια... Ο Βορίδης (ΣΚΑΪ) πρότεινε και «διάλογο» με τα παιδιά μαζί με την «καταστολή». Δεν μας είπε τι θα προηγείται.

Το ξύλο πρώτα και μετά ο διάλογος ή το ανάποδο; Όσο να 'ναι, διαφέρει. Άλλο να συζητάς πρώτα και να τρως και κανα-δυο και άλλο κατευθείαν ξύλο και μετά «πως σε λένε εσένα είπαμε;»

Ο «συνδικαλιστής» που επί ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπούσε την Αστυνομία στην τηλεόραση μίλησε για ανθρώπους «σκουπίδια» και η αστυνομία «ηλεκτρική σκούπα». Οι συνειρμοί με «ασθενή» και «χειρουργείο» απαγορεύτηκαν από τον Γεραπετρίτη με τροπολογία. Άδωνις - Βούλτεψη - ΑΝΤ1 ανέλαβαν να τον ξεπλύνουν, κάτι που δεν έπραξε η ΠΟΑΣΥ που τον καθαίρεσε.

Μόλις ανέφερε τον κατάπτυστο ρατσισμό ο Ζαχαριάδης, έσπευσε ο Ρογκάκος: «Είναι σε ΕΔΕ. Είναι σε απολογία», η Γαβρά: «Καταδικάστηκε από παντού», ο Στάθης: «Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί τον εγκάλεσαν». «Το επισημαίνω για να στηλιτευθεί» είπε ο Κ. Ζαχαριάδης. «Έχει στηλιτευθεί από χθες» τον μάλωσε ο Ρογκάκος και ο αστυνομικός «ζήτησε συγγνώμη»...

Το μόστραρε το δασύτριχο ο Κυριάκος όλο το καλοκαίρι που «δεν είχε διακοπές». Και έλαβε τη διεθνή αναγνώριση που τόσο επιθυμούσε... στην "Bild".

«Όταν ο πρωθυπουργός κάνει τα αντίθετα από αυτά που λέει, δείχνει τον χαρακτήρα του». Τάδε έφη Κυρ. Μητσοτάκης τον Μάιο του 2019.

Αύγουστο του 2019 άλλαξε τον νόμο για τον διοικητή της ΕΥΠ που τότε δεν θα άλλαζε, όπως έλεγε, ποτέ... και το εκπληκτικό: Κανείς δεν τολμά να τον αποκαλέσει ψεύτη... τον άριστο.

Άλλωστε την αίγλη της η χώρα την οφείλει όχι στις θυσίες του ελληνικού λαού, που υπέφερε για να στηριχθεί η ελληνική οικονομία. Ούτε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ποιος Τσακαλώτος και ποιος Τσίπρας... Ο Κυριάκος τους θάμπωσε... με το «απόφοιτος Χάρβαρντ» και τα «τέλεια γερμανικά, τέλεια γαλλικά» του, όπως είπε ο Καιρίδης...

Στην Ευρώπη «κυβερνούν οι αντι-Χάρβαρντ, όχι κοσμοπολίτες, μορφωμένοι, πολύγλωσσοι. Ζούμε σε μια εποχή όχι των ειδικών αλλά των ανίδεων». Γνωστοί συριζομαδούροι...

«Οι δημόσιες πολιτικές δεν γίνονται πλέον... από κάτω προς τα πάνω, αλλά από πάνω προς τα κάτω» η κυνική ομολογία του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στον ΣΚΑΪ για να λυθεί κάθε απορία στους restartάδες...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL