Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χάρβαρντ και Αντιχάρβαρντ (Video)

«Τρίβουν τα μάτια τους και στο Βερολίνο και στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες» με τη χώρα μας και τον Κυριάκο πρωθυπουργό υποστήριξε ο Δ. Καιρίδης στον ΣΚΑΪ. Και πώς το πέτυχε αυτό ο Κυρ. Μητσοτάκης; Με...

«Τρίβουν τα μάτια τους και στο Βερολίνο και στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες» με τη χώρα μας και τον Κυριάκο πρωθυπουργό υποστήριξε ο Δ. Καιρίδης στον ΣΚΑΪ.

Και πώς το πέτυχε αυτό ο Κυρ. Μητσοτάκης; Με το «απόφοιτος Χάρβαρντ» και τα «τέλεια γερμανικά, τέλεια γαλλικά» του σύμφωνα με τον βουλευτή της Ν.Δ. που ακάθεκτος συνέχισε:

«Σήμερα στην Ευρώπη κυβερνούν οι αντιΧάρβαρντ. Όχι κοσμοπολίτες, μορφωμένοι, πολύγλωσσοι. Ζούμε σε μια εποχή όχι των ειδικών αλλά των ανίδεων, χωρίς προπαίδεια».

Τέτοιο φιλοευρωπαϊσμό που θα ζήλευε και η Ακροδεξιά!

Όταν ο δημοσιογράφος του θύμισε ότι και ο Τζόνσον έχει βαρύ βιογραφικό, ο κ. Καιρίδης με ένα: «ας αφήσουμε αυτά με την εκπαίδευση» βγήκε από τη δύσκολη θέση με άλλο ένα πλήγμα στη «σοβαρότητά» του.

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο