Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Το ΣΤΕ θα δώσει απόφαση για την Β. Θάνου που θα εναρμονίζεται με τη Ν.Δ." (Video)

"To ΣτΕ θα δώσει μια τέτοια απόφαση που θα εναρμονίζεται ακριβώς με την απόφαση της Ν.Δ. Όχι γιατί ελέγχουμε τη Δικαιοσύνη, αλλά γιατί είμαστε λογικοί" ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Β. Θάνου...

"To ΣτΕ θα δώσει μια τέτοια απόφαση που θα εναρμονίζεται ακριβώς με την απόφαση της Ν.Δ. Όχι γιατί ελέγχουμε τη Δικαιοσύνη, αλλά γιατί είμαστε λογικοί" ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Β. Θάνου (στο Open) ο Γ. Καλλιάνος. "Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό, θα το σεβαστούμε" πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Λίγες ώρες μετά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση στον ΣΚΑΪ, το απέκλεισε κατηγορηματικά λέγοντας: "Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση".

Τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής είναι προς διερεύνηση... Ότι δεν θα δικαιωθεί η κ. Θάνου -άρα προκαταβάλλει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως και ο βουλευτής της Ν.Δ.- ή ότι δεν θα τις σεβαστεί η Ν.Δ.;

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο