Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.0°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.8°C
3 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
5 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.6°C28.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
18.4°C18.5°C
3 BF 83%
Όλα... για τη φιέστα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Όλα... για τη φιέστα

Ο λόγος τους ενάντια στην κοινωνία… εγγύηση. Ότι αντεργατικό και αντικοινωνικό υποσχέθηκαν, να είστε σίγουροι θα το πράξουν. Ξεκίνησε με το άσυλο, συνεχίζει με το ασφαλιστικό… Το επιτελικό κράτος είναι εδώ.

Μετά από 15 μέρες αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Σαμοθράκη. Τέτοια αμεσότητα του επιτελικού κράτους που θα ζήλευε και σαλιγκάρι. Και τι είπαν;

Ότι δεν θα πηγαίνουν ελεγκτές ΑΑΔΕ και ΣΕΠΕ στο νησί. Το πρώτο που σκέφτεται δηλαδή αυτή η κυβέρνηση αντί να αποζημιώσει τους ανθρώπους είναι να τους προτείνει «να κλέβουν» το κράτος;

Θα λύσει την κατάρρευση του τουρισμού στην Σαμοθράκη με Ρουμάνους μπλόγκερς η κυβέρνηση.

Ελπίζω μόνο το κάλεσμα στους Ρουμάνους από την Ρουμανία, πολίτες να γίνει με πιο ευγενικό τρόπο γιατί αν είναι όπως αυτός που είδαμε στο διαδίκτυο να συμπεριφέρονται οι λιμενικοί μάλλον δεν θα θέλουν να ξανακούσουν για Σαμοθράκη.

Δεν θα έκανε διακοπές η κυβέρνηση του Μητσοτάκη όπως έλεγε προεκλογικά και κυκλοφορούν στα κανάλια ηλιοκαμένοι να λένε ότι για όλα τα στραβά φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και τα καλά τα έκαναν οι ίδιοι. Για την Σαμοθράκη φταίει ο Τσίπρας που ήταν διακοπές.

Αυτό μοιάζει να πιστεύουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όσο και του ΚΚΕ. Σα να μην έγιναν εκλογές ποτέ και κυβέρνηση να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η Ν.Δ. δεν φταίει ποτέ.

Όχι δεν θα σχολιάσω τις ημίγυμνες φωτογραφίες του Κυριάκου από τις διακοπές, αλλά τον Τσίπρα τον «έφαγαν» για μια γραβάτα. Η αριστεία κάνει ότι θέλει και φοράει ότι θέλει και ότι κάνει, το κάνει με χάρη και κομψότητα. Κυρίως αυτό.

Μαρέβα, ρίγα και κοτσάνα... Η τελευταία του, αυτή με τον Γάλλο δημοσιογράφο που ρώτησε για τους ακροδεξιούς στην κυβέρνηση και ο Κυριάκος με το γνωστό αποσβολωμένο ένεκα αιφνιαδιασμού βλέμμα είπε "έχουν αλλάξει".

«Ο λύκος κι αν εγέρασε...» λέει ο λαός αλλά που να τα ξέρουν αυτά, οι άριστοι.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι σε απευθείας σύνδεση σε όλα τα κανάλια και αναλύσεις επί αναλύσεων μετά για το «ένα οικόπεδο που καθαρίστηκε» από ιδιώτες. Άντε να πείσουν μετά ότι ήταν επιτυχημένη η συνάντηση με το Μακρόν και ότι αναβαθμίστηκε η εικόνα της χώρας!

«Δεν θα γράψουμε την ιστορία της Τριπολιτσάς, γράφουμε την Ιστορία τα τελευταία 4.5 χρόνια» είπε ο Βασίλης Οικονόμου και το πίστευε. Να, γιατί δεν χρειάζεται να ξέρει ιστορία ο 17χρονος που έλεγε ο Κυριάκος. Θα την ξαναγράψουν από την αρχή.

Στο πρώτο κεφάλαιο: «Εν αρχή ην το χάος»… ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά ήρθε το φως: ο Κυριάκος.

Έρχεται το ασφαλιστικό Πινοσέτ πανηγυρίζει ο κ. Μηταράκης που «δυστυχώς» δεν θα ισχύει και για τους παλαιότερους εργαζόμενους! Αφού του αρέσει τόσο γιατί να μην ισχύει μόνο για αυτόν να τελειώνουμε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL