Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κυρίτσης: Η κυβέρνηση ετοιμάζει μια ασφυκτική συνθήκη για τα εισοδήματα και τους μισθούς (Video)

Τη διαφορά στρατηγικής στο θέμα των άμεσων ξένων επενδύσεων ανέδειξε ο Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στο ΣΚΑΙ ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι:

«Η χώρα είχε ρεκόρ δεκαετίας στις άμεσες ξένες επενδύσεις το 2018 και έχει δύο συνεχόμενα χρόνια ανάπτυξη. Δεν αξιοποιείται από την σημερινή κυβέρνηση η δυνατότητα που δώσαμε να ξεπερνάμε και να χρηματοδοτούμε από το Ταμείο τα πλεονάσματα. Αυτή η κυβέρνηση πάει να φτιάξει πάλι μια ασφυκτική συνθήκη για τα εισοδήματα και τους μισθούς στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια κρίσης θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τραβήξει επενδύσεις».

Πρόσθεσε τέλος ότι φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της μείωσης των πλεονασμάτων.

«Παραλάβαμε στο 4.5% τα πλεονάσματα και το πήγαμε στο 3.5, αν πάει στο 2.5, ή το 2 ακόμα καλύτερα» ωστόσο όπως Ανάλογα βέβαια και με τους όρους, αν είναι όροι κοινωνικής ασφυξίας;»

Σε ερώτηση για το μεταναστευτικό δέχθηκε την μεγάλη αύξηση των ροών που υπάρχει στην Λέσβο και περιμένουμε να δούμε τις λύσεις που θα δώσει η κυβέρνηση.

Συντάκτης: avgi.gr

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις