Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Τζαβάρας κατά Χ. Θεοχάρη: "Η Ηλεία δεν θέλει υπουργό τουρίστα αλλά υπουργό Τουρισμού"

Ευθεία επίθεση, "με δικαιολογημένη αγανάκτηση", εξαπέλυσε ο Κ. Τζαβάρας κατά του Χ. Θεοχάρη κατηγορώντας τον υπουργό Τουρισμού, γιατί επισκέφθηκε ιδιωτικώς και με ημιεπίσημη συντροφιά τον νομό, χωρίς...

Ευθεία επίθεση, "με δικαιολογημένη αγανάκτηση", εξαπέλυσε ο Κ. Τζαβάρας κατά του Χ. Θεοχάρη κατηγορώντας τον υπουργό Τουρισμού, γιατί επισκέφθηκε ιδιωτικώς και με ημιεπίσημη συντροφιά τον νομό, χωρίς προηγουμένως να έχει αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

"Η Ηλεία δεν θέλει υπουργό τουρίστα αλλά υπουργό Τουρισμού, έτοιμο και ικανό να επιλύσει δύο ζωτικής σημασίας θέματα", αναφέρει ο βουλευτής της Ν.Δ. εστιάζοντας "στο πρόβλημα της παρατεινόμενης παύσης της λειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Καϊάφα" ("οι κατά καιρούς υποσχέσεις του υπουργού για άμεση λήψη μέτρων, που διοχετεύτηκαν μέσω του τοπικού Τύπου στην κοινή γνώμη, δεν έχουν μέχρι σήμερα πραγματοποιηθεί", σημειώνει) και στην "ασύδοτη και ανεξέλεγκτη δράση κάθε λογής 'πειρατών' στον χώρο της χερσαίας ζώνης του λιμένος Κατακόλου", που υποστηρίζει ότι "έχει προκαλέσει τη σταθερή μείωση του αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το λιμάνι του Κατακόλου".

Λ.Τ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις