Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανεύθυνο

"12 δισεκατομμύρια μπήκαν στο ελληνικό χρηματιστήριο μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών" έγραφε στις 19 Ιουνίου η Ντόρα Μπακογιάννη επικαλούμενη το... "θετικό κλίμα που διαμορφώθηκε στις αγορές με...

"12 δισεκατομμύρια μπήκαν στο ελληνικό χρηματιστήριο μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών" έγραφε στις 19 Ιουνίου η Ντόρα Μπακογιάννη επικαλούμενη το... "θετικό κλίμα που διαμορφώθηκε στις αγορές με την προοπτική και μόνο μιας νέας φιλοεπενδυτικές κυβέρνησης".

"Τώρα, που το ελληνικό χρηματιστήριο έπεσε 24% με 'φιλοεπενδυτική κυβέρνηση', πώς το εξηγεί η Ντ. Μπακογιάννη;" της απαντά τώρα ο Δ. Παπαδημούλης, χαρακτηρίζοντας "ανεύθυνο και επικίνδυνο" το "να παίζει κανείς μικροκομματικά παιχνίδια με την πορεία του χρηματιστηρίου. Το ζήσαμε τραγικά πριν από είκοσι χρόνια, επί Παπαντωνίου και Σημίτη!".

Λ.Τ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις