Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βαθιά θλίψη για το θάνατο του Γιάννη Λεούση

Eurokinissi

Την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Γιάννη Λεούση εκφράζει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά που με ανακοίνωσή της αποχαιρετά τον "ξεχωριστό σύντροφο και αγωνιστή της Αριστεράς".

Με βαθιά θλίψη οι φίλοι και οι φίλες, οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες από τον Πόρο, το Γαλατά και την Τροιζήνα, από την Αίγινα και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, αποχαιρετάμε έναν ξεχωριστό σύντροφο, αγωνιστή της ζωής και της Αριστεράς, τον Γιάννη Λεούση, που έφυγε, αφού πάλεψε για πολύ καιρό με μεγάλη στωικότητα, τον κλονισμό της υγείας του.   

Ο Γιάννης Λεούσης γεννημένος το 1950 στην Πλάκα, άφησε το στίγμα του σε μια πλούσια διαδρομή ως καλλιτέχνης-δημιουργός, ως επαγγελματίας διακοσμητής, ως καραβομαραγκός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στην Αθήνα, στο Καλαμάκι, στην Αίγινα, στον Πόρο και στο Γαλατά. Ψυχή καλλιτέχνη, στόφα δημιουργικού ανθρώπου, καρδιά αγωνιστή αριστερού. Θα μας συντροφεύει πάντα η αγωνία του για να πάνε μπροστά τα πράγματα, η χωρίς καμιά σκοπιμότητα κριτική του διάθεση, το πείσμα του, η καλοσύνη του και πάνω απ’ όλα, η ευγένειά του και η αξιοπρέπειά του.

Δεν πέρασε λαθραία από αυτή τη ζωή ο Γιάννης. Τίμησε ότι αγάπησε και απ’ ότι εμπνεύστηκε. Θα τιμάμε κι εμείς τη μνήμη του, για πάντα. Στην οικογένειά του, στη σεβαστή μητέρα του, στις δύο κόρες του, στον αδελφό του και στη ξεχωριστή σύντροφο της ζωής του τη Μάτα, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις