Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Χρ. Γιαννούλης: Άλλα αντ’ άλλων η πολιτική της Ν.Δ. - Διαλύει και αποδομεί βασικές λειτουργίες του κράτους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Γιαννούλης: Άλλα αντ’ άλλων η πολιτική της Ν.Δ. - Διαλύει και αποδομεί βασικές λειτουργίες του κράτους (Video)

Δήμαρχος – Μονοκράτορας

«Λίγο πριν φιλοξενούσατε τον υφυπουργό Εσωτερικών που με μια πρωτοφανής διάταξη νοθεύεται η επιλογή των πολιτών στα κοινοτικά συμβούλια. (6.000 σε όλη την χώρα). Οι αιρετοί οι άνθρωποι των τοπικών κοινωνιών καταργούνται και διορίζονται άλλα πρόσωπα που έχουν την υποχρέωση να εκτελούν τις εντολές του δημάρχου –μονοκράτορα που προσπαθεί να αναδείξει το νομοσχέδιο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην χώρα παρά μόνο στην διάρκεια 1967 – 1974».

Συνέχισε σχολιάζοντας το επιτελικό κράτος, το κράτος του κ. Μητσοτάκη και την κατάργηση του ασύλου.

«Τα ελληνικά Πανεπιστήμια είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη και η Ν.Δ. το μόνο που κάνει είναι να παράγει εντυπώσεις. Η πολιτική της είναι άλλα αντ’ άλλων. Από τη μια καταργεί το γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουλίου με ΦΕΚ και μετά από λίγες μέρες διορίζεται μία ατυχήσασα βουλευτής Καστοριάς με στενούς δεσμούς με τη Χρυσή Αυγή στην Θεσσαλονίκη, επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη που είδαν ξαφνικά ότι χρειάζεται. Ταυτόχρονα, από τους 10 βουλευτές Θεσσαλονίκης υφυπουργοποιείται μόνο ένας».

«Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν ισχύει η κοινωνική εργασία για την χαμηλή παραβατικότητα η οποία καταργήθηκε από τη Ν.Δ.»

Μετακλητοί χωρίς πτυχίο

«Θα έπρεπε να ντρέπεται το σύνολο του κοινοβουλευτικού σώματος με τις τροπολογίες Βρούτση που ήρθαν 5 λεπτά πριν την ψηφοφορία μετά 30 ώρες διαδικασία. Όταν απελευθερώνεις τις απολύσεις βοηθάς στην αύξηση των θέσεων εργασίας. Πείτε μου ποια οικονομική και τεχνοκρατική προσέγγιση μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα».

«Για την καραμέλα των αρίστων, επί 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ κανιβαλίστηκε για τον αριθμό των μετακλητών και τα τυπικά τους προσόντα και έρχεται σήμερα η Ν.Δ. με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον κ. Γεωργιάδη, που νομιμοποιεί τους αποφοίτους Λυκείου δίνοντας επιτελική θέση ως διευθυντή του πολιτικού του γραφείου με μισθολογική κατάταξη 3.000 που θα ζήλευε ο κάθε μέσος Έλληνας που παίρνει 700 ευρώ. Συν το γεγονός ότι στα τυπικά προσόντα δεν χρειάζεται πλέον πτυχίο».

Τέλος αναφορικά με τον διορισμό του Κων. Ζούλα, ο κ. Γιαννούλης σημείωσε: «ο καλύτερος δημοσιογράφος του κόσμου να είναι από τη στιγμή που έχει τη θέση του διευθυντή γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού δεν μπορεί να προτείνεται στη θέση του Διευθυντή της ΕΡΤ» αφήνοντας στην άκρη την χυδαιολογία της Ν.Δ. για Βόρεια Κορέα στην ΕΡΤ σημείωσε ότι «ο διορισμός αυτός δεν βοηθάει την ανεξαρτησία της».

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL