Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το θεωρούν ακόμα... κομματικό ρουσφέτι;

Eurokinissi

Η διατήρηση του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έχει δημιουργήσει ενόχληση στο εσωτερικό της Ν.Δ. και δη στις "γαλάζιες" τάξεις της πόλης. Διότι, με πρώτον τον Κυρ. Μητσοτάκη που "άχρηστο" το ανέβαζε και "χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι" το κατέβαζε, δηλώνοντας ότι θα το καταργήσει, τον είχαν ακολουθήσει κι άλλοι. Με αποτέλεσμα να εκτίθενται κι αυτοί σήμερα, μαζί με τον πρωθυπουργό.

Ο Κ. Γκιουλέκας και ο Θ. Καράογλου σε κοινή δήλωσή τους το 2016 το χαρακτήριζαν "επικοινωνιακή φούσκα". Χτες, ο κ. Γκιουλέκας δήλωσε επ' αυτού (ρ/σ Πρακτορείο) ότι "στη Ν.Δ. ευτυχώς διατηρούμε το δικαίωμα και την αυτονομία της γνώμης μας, άρα μπορούμε να έχουμε τις απόψεις μας και αυτό γίνεται σε ένα δημοκρατικό κόμμα". Έχει απόλυτο δίκιο ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Άρα, θεωρεί ότι η διατήρηση του Γραφείου συνιστά... κομματικό ρουσφέτι; Και εν προκειμένω προς την πρώην βουλευτή Καστοριάς Μ. Αντωνίου;

Ν.ΛΙΟΝ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις