Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παραφωνία

Ο μόνος που ξέφυγε από το γενικό πνεύμα ήταν ο Κ. Μπογδάνος, που έθεσε θέμα Συμφωνίας των Πρεσπών για να υποδείξει ότι "υπέρ ψηφίσαντες και κατά ψηφίσαντες" θα πρέπει να συμφωνήσουν "στο ότι καλούμαστε να επιβλέψουμε την κατά το δυνατόν αυστηρότερη εφαρμογή της. Εισηγούμαι, λοιπόν, η Επιτροπή να ασκήσει εποπτεία και έλεγχο σε παραμέτρους τήρησης της συμφωνίας", είπε για να πεταχτεί ο Κ. Μυλωνάκης της Ελληνικής Λύσης και να του υποδείξει ότι η Επιτροπή πρέπει να δει "με ποιους τρόπους είναι δυνατόν αυτή η Συμφωνία να αλλάξει την ονομασία"...

Αμφότερους τους έβαλε στη θέση τους ο Γ. Κατρούγκαλος θυμίζοντας ότι "δεν είναι αρμοδιότητα του νομοθετικού οργάνου η παρακολούθηση της εφαρμογής μιας συμφωνίας". "Ανήκει στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου υπάρχει αρμόδια επιτροπή, που παρακολουθεί την εφαρμογή της Συμφωνίας".

Λ.Τ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμπλήρωσε 100 μέρες. Ο απολογισμός είναι μια πολιτική fast track, που έχει στόχο βασικά τρεις στόχους. Την παλινόρθωση του παλαιοκομματισμού, την εξυπηρέτηση κάθε είδους συμφερόντων και την επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο