Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην προηγούμενη κυβέρνηση απέδωσε ο Γ. Κουμουτσάκος την ευθύνη για το κλείσιμο των συνόρων από τις χώρες του Βίζεγκραντ

«Ήταν το εξαναγκαστικό αποτέλεσμα των Ευρωπαίων στην πολιτική «μπαίνουν, λιάζονται, βγαίνουν». Αυτό δημιούργησε την ανάγκη των Ευρωπαίων να σφραγίσουν τον βαλκανικό διάδρομο. Ήταν απάντηση στη δική σας πολιτική» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ουσιαστικά, ο Γ. Κουμουτσάκος «αθώωσε» την πολιτική των χωρών του Βίζεγκραντ εμφανίζοντας τις περίπου ως εξαναγκασμένες να κλείσουν τα σύνορα στους μετανάστες λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε στο ζήτημα μετά από πρόκληση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδη Τσακαλώτου που επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα για τις χώρες του Βίζεγκραντ παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις