Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λ. Αυγενάκης: Να δούμε το πρόβλημα των προσυνεννοημένων αγώνων «στις πραγματικές του διαστάσεις»

Να δούμε το πρόβλημα των προσυνεννοημένων αγώνων «στις πραγματικές του διαστάσεις και όχι να προβαίνουμε σε αυθαίρετες γενικεύσεις» κάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Ο υφυπουργός αναγνώρισε τουλάχιστον ότι «το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Δεν μπορούμε να το αγνοούμε ή να το βάζουμε κάτω από το χαλί». Ο Λ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε για «δραστική» κι «άμεση» αντιμετώπιση του προβλήματος των στημένων αθλητικών αγώνων σε συνεργασία με τις FIFA και την UEFA και τις Ελληνικές ομοσπονδίες κι ομάδες. Παράλληλα, ο Λ. Αυγενάκης δήλωσε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Ο Λ. Αυγενάκης προανήγγειλε «βελτίωση» του αθλητικού νόμου κι αύξηση της χρηματοδότησης των ομοσπονδιών παράλληλα με σεβασμό στο αυτοδιοίκητό τους. Παράλληλα, ο Λ. Αυγενάκης προανήγγειλε αξιοποίηση των Συμπράξεων Δημόσιου κι Ιδιωτικού Τομέα για τον εκσυγχρονισμό και την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως για παράδειγμα το ΟΑΚΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις