Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λ. Αυγενάκης: Να δούμε το πρόβλημα των προσυνεννοημένων αγώνων «στις πραγματικές του διαστάσεις»

Να δούμε το πρόβλημα των προσυνεννοημένων αγώνων «στις πραγματικές του διαστάσεις και όχι να προβαίνουμε σε αυθαίρετες γενικεύσεις» κάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Ο υφυπουργός αναγνώρισε τουλάχιστον ότι «το πρόβλημα είναι υπαρκτό. Δεν μπορούμε να το αγνοούμε ή να το βάζουμε κάτω από το χαλί». Ο Λ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε για «δραστική» κι «άμεση» αντιμετώπιση του προβλήματος των στημένων αθλητικών αγώνων σε συνεργασία με τις FIFA και την UEFA και τις Ελληνικές ομοσπονδίες κι ομάδες. Παράλληλα, ο Λ. Αυγενάκης δήλωσε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης για πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Ο Λ. Αυγενάκης προανήγγειλε «βελτίωση» του αθλητικού νόμου κι αύξηση της χρηματοδότησης των ομοσπονδιών παράλληλα με σεβασμό στο αυτοδιοίκητό τους. Παράλληλα, ο Λ. Αυγενάκης προανήγγειλε αξιοποίηση των Συμπράξεων Δημόσιου κι Ιδιωτικού Τομέα για τον εκσυγχρονισμό και την συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως για παράδειγμα το ΟΑΚΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΜΜΕ και αυτοσεβασμός

Υπάρχουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που υπερασπίζονται την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά τους, ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες δεοντολογίας και συχνά προθέτουν και δικούς τους. Το χαρακτηριστικό των μέσων αυτών είναι ο αυτοσεβασμός.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο