Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Δρίτσας: Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δίνουν τόνο επαναφοράς στη δεκαετία του 2000 που οδήγησε στη χρεοκοπία

eurokinissi

«Οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης δεν δίνουν τόνο αισιοδοξίας, δίνουν τόνο επαναφοράς στη δεκαετία του 2000 που οδήγησε στη χρεοκοπία, παρά την ανάπτυξη τότε» επισήμανε ο βουλευτής Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας

Εξάλλου, προειδοποίησε, «ανάπτυξη χωρίς δικαιοσύνη, ανάπτυξη χωρίς μείωση των ανισοτήτων, δεν είναι δίκαιη, αλλά δεν είναι και βιώσιμη ανάπτυξη». Ο Θ. Δρίτσας θύμισε στους βουλευτές της συμπολίτευσης σε τι κατάσταση παρέλαβε την χώρα η κυβέρνηση από την προηγούμενη με έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια, οικονομία σε ανάπτυξη, γεμάτα ταμεία και ρύθμιση δεκαπενταετίας για το χρέος.

Σε σχέση με την Εθν. Άμυνα, ο Θ. Δρίτσας υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση παρέλαβε «υψηλή ετοιμότητα, ηρεμία στις Ένοπλες Δυνάμεις, συνοχή, αυτοπεποίθηση, ηθικό υψηλό, στράτευμα που λειτουργεί, αποτρεπτική ετοιμότητα σε υψηλό επίπεδο». Ο Θ. Δρίτσας επέκρινε την αλλαγή του οργανογράμματος του υπουργείου Εθν. Άμυνας και την επιλογή ο γενικός γραμματέας να έχει την ευθύνη συντονισμού των Γενικών Επιτελείων. «Αν αυτό δεν είναι προσβολή στο κύρος και στην αξιοπιστία και στο σεβασμό προς το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων και τον Αρχηγό, τι είναι;» αναρωτήθηκε ο Θ. Δρίτσας.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο