Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι συγγνώμες του Μπάμπη

  Ζήτησε συγγνώμη ο Μπάμπης Παπαδημητρίου γιατί το εμετικό παραλήρημα εμπάθειας στο οποίο επιδόθηκε προχθές από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πήρε μπάλα τους ανταποκριτές του ξένου Τύπου, και ειδικότερα τη...

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπάμπης Παπαδημητρίου γιατί το εμετικό παραλήρημα εμπάθειας στο οποίο επιδόθηκε προχθές από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, πήρε μπάλα τους ανταποκριτές του ξένου Τύπου, και ειδικότερα τη "Λιμπερασιόν".

Και από τη στιγμή που έπεσε ηχηρή η σφαλιάρα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, τα περί «πλέμπας δημοσιογράφων που έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γεμάτα χασισοκαπνό γραφεία του Μαξίμου», που εκφωνήθηκαν υπό τα χάχανα του Πορτοσάλτε, έγιναν «συγγνώμη από όσους ενδεχομένως (sic) προσβλήθηκαν», μια και ο βουλευτής της Ν.Δ. «δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανέναν». Αλίμονο.

Φρόντισε όμως να ανακαλέσει μόνο το διεθνές μέρος των δηλώσεών του, διότι στα υπόλοιπα, και ειδικά στα περί χασισιού στο Μαξίμου, «όπως του μετέφερε κάποιος», συνεχίζει κανονικά να τα λέει, «γιατί του έκαναν μια ωραία εικόνα».

Διότι έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Ο Μπάμπης κατάλαβε ότι οι αντιδράσεις της "Λιμπερασιόν" μπορούσαν να προκαλέσουν πλήγμα στη σοβαροφάνειά του και τσακίστηκε να κάνει πίσω. Ξέρει όμως, από την άλλη, ότι το λουμπεναριό, η λάσπη υπό τύπον πλακίτσας και η χυδαιότητα εσωτερικής κατανάλωσης μπορούν να στηρίξουν θαυμάσια την πολιτική του καριέρα. Γι' αυτό και το συνεχίζει. Εξευτελίζοντας και την πολιτική και τη δημοσιογραφία με ένα μόνο χτύπημα.

Εύγε, Μπάμπη. Α, και με τις υγείες σου.

Α.Τ.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις