Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σοβαρά τώρα, Μαν. Καψή; (Video)

Κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν την ουσία και τον διασυρμό της χώρας στο εξωτερικό από τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο BBC κατά των γυναικών που είναι "διστακτικές" στο να ασχοληθούν με την πολιτική. Έτσι μπρος στην ανάγκη να τον υπερασπιστεί ο Μανώλης Καψής χάθηκε στην μετάφραση.

«Ενημερώστε την Αυγή- που προφανώς μιλάει αγγλικά Τσίπρα- ότι το seriously you did not find enough women to join the governement... δεν μεταφράζεται «Είστε Σοβαρός;» αλλά «στ αλήθεια δεν βρήκατε αρκετές γυναίκες να μετάσχουν στην κυβέρνηση»

Για να επανέλθει μετά ομολογώντας ότι έκανε λάθος.

«ομολογώ λάθος. Η δημοσιογράφος BBC στην συνέντευξη με Μητσοτάκη λέει are you serious και όχι seriously... Και πάλι η μετάφραση δεν είναι Ειστε Σοβαρός; που γράφει η Αυγ, που θα ήταν προσβλητικό, αλλά Στα Σοβαρά;»

Μπαγιάτικο το αστειάκι των Αρίστων με τα «αγγλικά του Τσίπρα» και τώρα της ΑΥΓΗΣ, αλλά σοβαρά τώρα δεν βρήκε τίποτα καλύτερο να απαντήσει για να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην απίστευτα αντιφεμινιστική και οπισθοδρομική επιλογή να συμπεριλάβει μόλις 5 γυναίκες στην κυβέρνησή του σε ένα υπουργικό σχήμα 51 υπουργών και υφυπουργών.

Και στην ακόμα πιο απαράδεκτη για Πρωθυπουργό απάντηση: «Δυστυχώς δεν είχαμε τόσες γυναίκες που να ενδιαφέρονται για την πολιτική» που ανάγκασαν την Δημοσιογράφο να του πει: «Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να πάω να βρω για εσάς 21 έμπειρες γυναίκες για να καλύψουν τις θέσεις»

Προσβλητικά για τις γυναίκες είναι τα λόγια και η στάση του κ. Μητσοτάκη απέναντι στις γυναίκες, που μας ρεζιλεύουν διεθνώς και όχι αν η ΑΥΓΗ έγραψε είσαι σοβαρός, ή σοβαρά τώρα...

Εξάλλου υπάρχει και το απόσπασμα του βίντεο και το σχετικό τουίτ που βάλουν κατάφωρα την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Οι πολίτες και ακούν και βλέπουν και καταλαβαίνουν...

Συντάκτης: avgi.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Δημοσιογράφος BBC προς Μητσοτάκη: Είστε σοβαρός, σε όλη τη χώρα δεν βρήκατε γυναίκες να μπουν στην κυβέρνηση; (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις