Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο θολωμένο του μυαλό

Ελέω βουλευτικής ασυλίας, ο μέχρι πρότινος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στην εκπομπή του Ά. Πορτοσάλτε προχθές, απελευθερώθηκε και τα είπε... έξω από τα δόντια. Δηλαδή όπως του κατέβηκαν στο κεφάλι.

Αναφερόμενος σε ανταπόκριση της γαλλικής "Liberation" για τη νίκη Μητσοτάκη στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, με την οπτική της οποίας διαφωνεί, ο βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε για «πλέμπα δημοσιογράφων - ανταποκριτών», οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στον «χασισοκαπνό» του Μαξίμου. Απολαύστε πολιτικό λόγο, που απαντάει στο ερώτημα: «Η 'Liberation' είναι σαν την 'Αυγή';".

«Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά κι όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων - ανταποκριτών, οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο