Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μην το δένεις και κόμπο...

Με μια ανακοίνωση "αγανάκτησης" και καταγγελίας η ΠΑΣΚΕ επιχειρεί να "βγει από πάνω" στο θέμα της... αποχής της Συνομοσπονδίας από τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Με μια ανακοίνωση "αγανάκτησης" και καταγγελίας η ΠΑΣΚΕ επιχειρεί να "βγει από πάνω" στο θέμα της... αποχής της Συνομοσπονδίας από τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Και βέβαια τα ρίχνει στην Αυτόνομη Παρέμβαση, που της καταλόγισε ευθύνες για τον συνεχή εκφυλισμό της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης του ιδιωτικού τομέα που έχει μετατραπεί σε...π αρατηρητή των απεργιακών κινητοποιήσεων, όταν όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκονται αυτή την περίοδο κυριολεκτικά στο πόδι.

Από κοντά και η ΔΑΚΕ, σε χαμηλότερους πάντως τόνους. Και οι δύο παρατάξεις επιχειρούν να "κρυφτούν" πίσω από λεπτομέρειες για να δικαιολογήσουν τη μη απόφαση κήρυξης απεργίας, όταν είναι απολύτως διασταυρωμένο ότι είχαν συνεννοηθεί για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΔΕΔΥ το περασμένο Σάββατο όταν και ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή και της ΓΣΕΕ στην απεργία της Τρίτης. Καλά λέγανε κατά τη διάρκεια του Γενικού Συμβουλίου το περασμένο Σάββατο συνδικαλιστές στην ηγεσία της ΑΔΕΔΥ: "Μην το δένεις και κόμπο, με τη ΓΣΕΕ μιλάς...".

Α.Π.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις