Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άρση "εμποδίων"... με το αζημίωτο

Το έδαφος για νέα “ανοίγματα” στις αγορές προετοιμάζει η κυβέρνηση με “μπούσουλα” διά χειρός ΟΟΣΑ, σε μελέτη που του έχει ανατεθεί... με το αζημίωτο.

Το έδαφος για νέα "ανοίγματα" στις αγορές προετοιμάζει η κυβέρνηση με "μπούσουλα" διά χειρός ΟΟΣΑ, σε μελέτη που του έχει ανατεθεί... με το αζημίωτο.

Εκτός από την τρόικα, την Task Force, την Παγκόσμια Τράπεζα και πληθώρα ξένων εμπειρογνωμόνων, ο ΟΟΣΑ με την περίφημη "εργαλειοθήκη", που κοστολογείται συνολικά σε πάνω από 900.000 ευρώ, θα αποφανθεί για σειρά "εμποδίων" στον ανταγωνισμό σε τέσσερις κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας (τουρισμός, βιομηχανική παραγωγή, λιανεμπόριο, δομικά υλικά) και θα προτείνει τρόπους άρσης τους.

Ήδη διαρρέεται ότι έχουν βρεθεί 500 "εμπόδια" που επιβαρύνουν και οικονομικά τους επιχειρηματίες, στα οποία περιλαμβάνονται νόμοι, προεδρικά διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις κ.λπ., ενώ η έρευνα αναμένεται να είναι έτοιμη έως το τέλος του μήνα. Πάντως, έχουν ήδη καταβληθεί 280.940,40 ευρώ, με την ολοκλήρωση του έργου θα καταβληθούν άλλες 433.234 ευρώ, ενώ η εξόφληση με το εναπομείναν ποσό των 187.293,60 ευρώ θα γίνει με την παρουσίαση των τελικών εκθέσεων. Μάλιστα, στην τελική "τιμή" έγινε και έκπτωση 35.000 ευρώ...

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις