Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα θετά παιδιά

Κύριε διευθυντά, Διαβάζοντας στο ηλεκτρονικό “Βήμα” τα ποσοστά που πήρε η Χρυσή Αυγή στα εκλογικά τμήματα που ψήφιζαν μαζικά οι δυνάμεις της Προστασίας του Πολίτη (στο 27ο και 28ο εκλογικό τμήμα που...

Κύριε διευθυντά,

Διαβάζοντας στο ηλεκτρονικό "Βήμα" τα ποσοστά που πήρε η Χρυσή Αυγή στα εκλογικά τμήματα που ψήφιζαν μαζικά οι δυνάμεις της Προστασίας του Πολίτη (στο 27ο και 28ο εκλογικό τμήμα που ψήφιζαν αστυνομικοί των ομάδων Ζ, Δίας και Δέλτα η Χρυσή Αυγή πήρε το υψηλότερο ποσοστό της πανελλαδικά, 50,7%. Το ίδιο έγινε και στο 1ο τμήμα της Καισαριανής όπου ψήφιζαν αστυνομικοί των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ: 46,7%) σκέφθηκα ότι ο τίτλος της χθεσινής "Αυγής" ("Ο Δένδιας τρώει τα παιδιά του") δεν ήταν ακριβής και θα έλεγα ότι ήταν και ολίγον άδικος προς τον κ. Δένδια.

Τα ποσοστά αυτά προέκυψαν μετά από τρία χρόνια κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με υπουργούς Προστασίας του Πολίτη τους σοσιαλιστές κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Παπουτσή. Έτσι, το ορθότερον θα ήταν: "Ο Δένδιας τρώει τα θετά του παιδιά". Οι φυσικοί γονείς θα πρέπει να αναζητηθούν στο άλλοτε κραταιό κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Β.Μ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις