Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απλήρωτοι

Για τρίτη φορά ο υπουργός Οικονομικών δεν προσήλθε για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μπάρκα, για την αποπληρωμή των γαλακτοπαραγωγών από την εταιρεία «Δωδώνη».

Για τρίτη φορά ο υπουργός Οικονομικών δεν προσήλθε για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μπάρκα, για την αποπληρωμή των γαλακτοπαραγωγών από την εταιρεία «Δωδώνη». Ο Κ. Μπάρκας διαμαρτυρήθηκε έντονα, τονίζοντας ότι η ερώτησή του αφορά 6.500 παραγωγούς που έμειναν απλήρωτοι «όταν η 'Δωδώνη' ξεπουλήθηκε στους ιδιώτες» και ότι το ζήτημα αγγίζει όλη την κοινωνία της Ηπείρου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη στάση του υπουργού Γ. Στουρνάρα, υπογραμμίζοντας ότι «είναι στα καθήκοντά του να είναι εδώ. Πιστεύω ότι έχει δέκα λεπτά για να ασχοληθεί με αυτά τα 'ευτελή' θέματα». Σημειώνεται ότι καμία από τις επτά προγραμματισμένες επίκαιρες ερωτήσεις δεν συζητήθηκε χθες, οι πέντε «λόγω κωλύματος υπουργού».

Κ.Π.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις