Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Τα στύλωσαν" Βύρωνας και Γ. Βλάχος

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Το διεμήνυσαν αμφότεροι με όλους τους τρόπους ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την τροπολογία με την οποία δεν θα καταγράφονται στο πόθεν έσχες οι συμμετοχές σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Το διεμήνυσαν αμφότεροι με όλους τους τρόπους ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την τροπολογία με την οποία δεν θα καταγράφονται στο πόθεν έσχες οι συμμετοχές σε ναυτιλιακές εταιρείες. Ο λόγος για τον τ. πρόεδρο της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα και τον Γιώργο Βλάχο, πρόεδρο της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου.

Και οι δύο ενημέρωσαν τον γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. Θανάση Μπούρα ότι δεν ψηφίζουν. Ποιες είναι οι επιλογές του γραμματέα; Να τους βγάλει από το τρίτο θερινό τμήμα της Βουλής (και να τους... ξαναβάλει μετά την ψηφοφορία!) ή να ζητήσει από την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία.

Θα αρθεί ο Θ. Μπούρας στο ύψος των περιστάσεων ή θα τους αντικαταστήσει εκθέτοντας τη Ν.Δ.;

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις