Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η ΑΥΓΗ έχει παντού μόνο φίλους (Video)

«Είναι κάτι συμμορίτες που γράφουν απίθανα πράγματα που τα βγάζουν από το μυαλό τους" είπε σε χαλαρή συνέντευξη στον φίλο του Άρη Πρωτοσάλτε, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για τους "συμμορίτες" της ΑΥΓΗΣ που ερευνούν και αποκαλύπτουν το κρυφό σχέδιο της Ν.Δ. κάνοντας πολύ καλά τη δουλειά τους.

Μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. αποκάλυψε το σχέδιο της Ν.Δ. που εποφθαλμιά τους κόπους του ελληνικού λαού και το μαξιλάρι των 37 δις. στον Real Fm ενώ ο άνθρωπος που προαλείφεται για υπουργός μίλησε για πιστοληπτική γραμμή στήριξης.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημητρίου είχε δηλώσει «να απαλλαγούν πιο γρήγορα οι τράπεζες από αυτό το βάρος, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κομμάτι από τα κεφάλαια από τα κεφάλαια που έχει δεσμεύσει ο Πρωθυπουργός σε αυτό το μαξιλάρι, 37 δις. ευρώ τη στιγμή που η οικονομία διψάει για χρήματα» για να προσθέσει «μεγαλύτερη βλακεία δεν έχει ξαναγίνει και δυστυχώς έγινε με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Στην ίδια συνέντευξη αμέσως μετά ξεκάθαρα δήλωσε ότι: «θα πάμε σε μια πιστοληπτική γραμμή. Αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε τα χρήματα που μοιράζει ο Ντράγκι και που ευτυχώς αυτό θα συνεχιστεί».

Η Ν.Δ. έχει διαψεύσει χωρίς να διαψεύδει. Ενώ μετά από αυτές τις δηλώσεις λένε ότι δεν θα πάνε σε πιστοληπτική γραμμή, δεν διαψεύδουν ότι επιβουλεύονται μέρος από το μαξιλάρι των 37 δις από τις θυσίες του ελληνικού λαού να το δώσουν στις τράπεζες.

 

Ο Μ. Παπαδημητρίου αποκαλύπτει το σχέδιο της Ν.Δ.: Πιστοληπτική γραμμή στήριξης και μέρος από το μαξιλάρι των 37 δις στις τράπεζες (ηχητ.)

 

Καθαρή προαναγγελία από τον Μπ. Παπαδημητρίου: Με Μητσοτάκη, θα πάμε σε μια πιστοληπτική γραμμή

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο