Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.2°C19.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.2°C18.2°C
1 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
12.0°C14.9°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
15.4°C17.8°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C14.5°C
0 BF 62%
Η ΑΥΓΗ έχει παντού μόνο φίλους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ΑΥΓΗ έχει παντού μόνο φίλους (Video)

Μόλις λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. αποκάλυψε το σχέδιο της Ν.Δ. που εποφθαλμιά τους κόπους του ελληνικού λαού και το μαξιλάρι των 37 δις. στον Real Fm ενώ ο άνθρωπος που προαλείφεται για υπουργός μίλησε για πιστοληπτική γραμμή στήριξης.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημητρίου είχε δηλώσει «να απαλλαγούν πιο γρήγορα οι τράπεζες από αυτό το βάρος, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κομμάτι από τα κεφάλαια από τα κεφάλαια που έχει δεσμεύσει ο Πρωθυπουργός σε αυτό το μαξιλάρι, 37 δις. ευρώ τη στιγμή που η οικονομία διψάει για χρήματα» για να προσθέσει «μεγαλύτερη βλακεία δεν έχει ξαναγίνει και δυστυχώς έγινε με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Στην ίδια συνέντευξη αμέσως μετά ξεκάθαρα δήλωσε ότι: «θα πάμε σε μια πιστοληπτική γραμμή. Αυτό θα μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε τα χρήματα που μοιράζει ο Ντράγκι και που ευτυχώς αυτό θα συνεχιστεί».

Η Ν.Δ. έχει διαψεύσει χωρίς να διαψεύδει. Ενώ μετά από αυτές τις δηλώσεις λένε ότι δεν θα πάνε σε πιστοληπτική γραμμή, δεν διαψεύδουν ότι επιβουλεύονται μέρος από το μαξιλάρι των 37 δις από τις θυσίες του ελληνικού λαού να το δώσουν στις τράπεζες.

Ο Μ. Παπαδημητρίου αποκαλύπτει το σχέδιο της Ν.Δ.: Πιστοληπτική γραμμή στήριξης και μέρος από το μαξιλάρι των 37 δις στις τράπεζες (ηχητ.)

Καθαρή προαναγγελία από τον Μπ. Παπαδημητρίου: Με Μητσοτάκη, θα πάμε σε μια πιστοληπτική γραμμή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL