Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Μέχρι και την τελευταία στιγμή!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι διακυβεύεται στις εκλογές της Κυριακής. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει καταλάβει ποια είναι τα ντιλ που σκοπεύει να υλοποιήσει η Ν.Δ. με τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις τράπεζες, τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και τι επιπτώσεις θα έχουν αυτά στο κοινωνικό συμφέρον και τη ζωή του καθενός.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τι πρόκειται να συμβεί στα εργασιακά και στην οικονομία, αλλά και στο Ελληνικό, στη ΔΕΗ, στις δημόσιες συγκοινωνίες, στα δημόσια σχολεία. Που να μην καταλαβαίνει ότι οι υποθέσεις διαφθοράς θα κλείσουν ως διά μαγείας, ότι τα θαλασσοδάνεια του παλιού πολιτικού κατεστημένου θα διαγραφούν ως διά μαγείας και θα φορτωθούν στα κορόιδα, ότι ένα νέο σύστημα πολιτικής χειραγώγησης θα εγκατασταθεί στη Δικαιοσύνη.

Ο κόσμος της εργασίας, οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες της πραγματικής οικονομίας, οι νέοι έχουν τη δύναμη να αποτρέψουν αυτά τα σχέδια.

Με αυτούς πρέπει να επιδιώξουμε να συναντηθούμε, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Να απαντήσουμε πειστικά στις αμφιβολίες τους. Να τους πείσουμε ότι η μάχη της 7ης Ιουλίου είναι μια κρίσιμη μάχη για την κοινωνία, τη δημοκρατία, τις προοδευτικές αξίες. Μια μάχη για τη ζωή μας.

Αυτή τη μάχη μπορούμε και πρέπει να την κερδίσουμε. Συνεχίζουμε μέχρι και την τελευταία στιγμή!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL