Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

To πάρκο Τρίτση γιορτάζει την Ημέρα Περιβάλλοντος

  Τριήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων στο Μητροπολιτικό Πάρκο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (Τετάρτη 5 Ιουνίου) διοργανώνει από σήμερα έως και τη Δευτέρα ο Φορέας Διαχείρισης του...

Τριήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων στο Μητροπολιτικό Πάρκο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (Τετάρτη 5 Ιουνίου) διοργανώνει από σήμερα έως και τη Δευτέρα ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» στον χώρο του πάρκου.

Όπως υπογραμμίζει στο κάλεσμά του, "μέσα από μια σειρά περιβαλλοντικών δράσεων, ομιλιών, εκθέσεων, workshops και αθλητικών δραστηριοτήτων, συνοδευόμενων από συναυλία με τον Λεωνίδα Μπαλάφα, ο Φορέας Διαχείρισης στοχεύει στη γνωριμία του κόσμου με το πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» αλλά και την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή του σχετικά με τον αστικό αυτό χώρο πρασίνου".

Και καταλήγει: "Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να παρακολουθήσετε αλλά και να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις, καθώς το πάρκο ζωντανεύει και μέσα από τη συμμετοχή σας".

Δείτε όλα τα σχόλια