Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Άδειασμα" Βρούτση για τα αναδρομικά: Θα δωθούν ανάλογα με "τις αντοχές της οικονομίας"

Ξέχασε ότι έταζε προεκλογικά τα αναδρομικά στους συνταξιούχους ο Γιάννης Βρούτσης και σήμερα μετά την απόφαση του ΣΤΕ που υποστηρίζει ότι "σέβεται" και τιμά ανακοινώνει ότι τα αναδρομικά θα δοθούν στους συνταξιούχους "συνεκτιμώντας τις δημοσιονομικές δυνατότητες και τις αντοχές της οικονομίας"...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας για την απόφαση του ΣΤΕ για τα αναδρομικά: «Η κυβέρνηση έχει αποδείξει, μέχρι σήμερα, το σεβασμό της στις δικαστικές αποφάσεις, όπως πρόσφατα έκανε με τη νομοθέτηση της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης ν. 4670/2020, με την οποία εκπληρώνει με αξιοπιστία και χρονοδιάγραμμα τις δεσμεύσεις της στους συνταξιούχους» αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσε.

«Συνεπώς, μελετάμε τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και, συνεκτιμώντας τις δημοσιονομικές δυνατότητες και αντοχές της εθνικής μας οικονομίας, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει το χρόνο και τον τρόπο υλοποίησης της απόφασης αυτής» επισημαίνει.

ΣτΕ: Έντεκα μήνες αναδρομικά δικαιούνται οι συνταξιούχοι

Έντεκα μήνες αναδρομικά δικαιούνται συνταξιούχοι όπως αποφάσισε σήμερα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας υπό την πρόεδρό της Ειρήνη-Μαίρη Σαρπ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου όσοι έχουν ήδη προσφύγει δικαστικά θα λάβουν αναδρομικά, όσοι δεν έχουν προσφύγει ακόμα μπορούν να προσφύγουν στο μέλλον καθώς δεν χάνουν το δικαίωμα διεκδίκησης.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις