Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Σταύρος Αραχωβίτης: / Σταύρος Αραχωβίτης: Άφαντη η έκτακτη ενίσχυση στους κτηνοτρόφους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σταύρος Αραχωβίτης: / Σταύρος Αραχωβίτης: Άφαντη η έκτακτη ενίσχυση στους κτηνοτρόφους

Άφαντη παραμένει η έκτακτη ενίσχυση για την κτηνοτροφία και την πτηνοτροφία προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα στην οικονομία, παρά τις διάφορες κυβερνητικές δηλώσεις περί στήριξής τους.

"Χορτάσαμε από τις πολυσέλιδες απαντήσεις που λάβαμε στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου στις προηγηθείσες ερωτήσεις μας, χωρίς καμία ουσία για το θέμα της έκτακτης στήριξης της κτηνοτροφίας και πτηνοτροφίας" σχολίασε ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ΣΥΡΙΖΑ Σ. Αραχωβίτης.

Παράλληλα, συνέχισε, "χόρτασαν και οι κτηνοτρόφοι, και οι πτηνοτρόφοι από υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τσέπες παραμένουν, για πέμπτο μήνα μετά τη πανδημία, άδειες. Γνωρίζοντας πια καλά τον τρόπο που μοιράζει τα χρήματα του ελληνικού λαού η κυβέρνηση της Ν.Δ., αναρωτιόμαστε: 'Περίσσεψε άραγε καθόλου πίτα στο ΥΠΑΑΤ;'".

Για το ζήτημα 37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν χθες νέα ερώτηση ζητώντας ενημέρωση για τις ενέργειες, το ύψος και το χρονοδιάγραμμα της έκτακτης ενίσχυσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL