Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας: Οι τράπεζες παραμένουν απλησίαστες για όλους τους μικρομεσαίους (ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας: Οι τράπεζες παραμένουν απλησίαστες για όλους τους μικρομεσαίους (ηχητικό)

Οι τράπεζες παραμένουν απλησίαστες για όλους τους μικρομεσαίους κατήγγειλε στο Κόκκινο Καβάλας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Βασίλης Λεμονίδης, τονίζοντας ότι «από την αρχή ζητούσαμε το ελληνικό Δημόσιο να παρέχει πλήρη εγγύηση των δανείων. Αυτό δεν έγινε κι οι τράπεζες έβαλαν τέτοια κριτήρια, που απέκλεισαν τους επιχειρηματίες για όποιο δάνειο κι αν ζήτησαν».https://clyp.it/t4q5bisj/widget

Σχολιάζοντας τον νόμο για τα μικροδάνεια, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή και προβλέπει δανεισμό εκτός τραπεζών, είπε πως «είναι σαν το φάρμακο που έπρεπε να δοθεί στην κατάλληλη ώρα, γιατί αν ο ασθενής φτάσει στο τελικό στάδιο της ασθένειας, τού είναι άχρηστο. Θα έπρεπε να είχαν προγραμματιστεί από τότε που έκλεισαν τα καταστήματα.

Τώρα, αφού πέρασαν δυο μήνες που ήμασταν κλειστά κι άλλοι δύο μήνες, ακόμη ψάχνουν να βρουν κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία, κι ίσως πλέον να είναι ανώφελο. Αυτά έπρεπε να γίνουν από τις 11 Μαΐου που άνοιξαν τα καταστήματα και τότε να αρχίσουν να δίνονται τα μικροδάνεια».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL