Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Καββαθάς: Το 20% του κλάδου της εστίασης θα μείνει κλειστό (ηχητικό)

EUROKINISSI

«Ξεκινάμε με ανοιχτές πληγές και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι μέτρα τα οποία υπολείπονται των απαιτήσεων του κλάδου της εστίασης» τόνισε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς

«Ξεκινάμε με ανοιχτές πληγές και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι μέτρα τα οποία υπολείπονται των απαιτήσεων του κλάδου της εστίασης» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς ο οποίος είναι και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Καββαθάς τόνισε ότι η μείωση του ΦΠΑ σε κάποια προϊόντα δεν προσφέρει ουσιαστικά καμιά βοήθεια ώστε να ξεκινήσουν με καλύτερους οιωνούς καθώς η όποια ζήτηση – αφού η οικονομική κρίση υπήρχε και πριν τον κορονοϊό – και τώρα θα είναι σαφώς μειωμένη αν σε αυτό συνδυαστεί και η μείωση στην τουριστική αγορά.

Ο κ. Καββαθάς τόνισε ότι θα είναι μεγάλες οι συνέπειες στην εστίαση από την οικονομική κρίση εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό και ότι το 20% του κλάδου θα μείνει κλειστό καθώς δεν διαθέτει εξωτερικό χώρο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα μέτρα.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ένας χρόνος "αριστείας"

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» δεν καλύπτει όλα όσα έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πρώτο χρόνο της θητείας της. Αφορά την ατζέντα της τελευταίας ημέρας: την επιβεβαίωση του τεράστιου σκανδάλου της λίστας Πέτσα, όπου τεράστια ποσά δημοσίου χρήματος διοχετεύτηκαν για τη στήριξη ΜΜΕ φιλικών προς την κυβέρνηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις