Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Τηλεδιάσκεψη Ν.Παππά - Γ.Τσίπρα με επιχειρηματικόυς φορείς της Δυτικής Αττικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τηλεδιάσκεψη Ν.Παππά - Γ.Τσίπρα με επιχειρηματικόυς φορείς της Δυτικής Αττικής

Οι αρμόδιοι Τομεάρχες Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Γιώργος Τσίπρας συνδιοργάνωσαν με την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής τηλεδιάσκεψη με οργανωμένους Φορείς Επιχειρηματικότητας της Δυτικής Αττικής. Η τηλεδιάσκεψη αποτελεί μέρος μίας σειράς προγραμματισμένων «συναντήσεων»  του τοπικού Βουλευτή ώστε να αφουγκραστεί και να κατανοήσει τα προβλήματα όλων των κλάδων που αναδεικνύονται εν μέσω πανδημίας αλλά και να μπορέσει να συμβάλλει στην αντιμετώπισή τους.

Τον συντονισμό της τηλεδιάσκεψης είχε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Νικολόπουλος, ενώ συμμετείχαν η Γραμματεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Διονυσία Στεφάτου και ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Χατζόπουλος.

Οι εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου παρουσίασαν αναλυτικά τις σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις  που έφερε η πανδημία, οι οποίες σε συνδυασμό με χρονίζοντα προβλήματα, καθιστούν εξαιρετικά αβέβαιη τη βιωσιμότητα πολλών επιχειρήσεων την επόμενη μέρα. Κατέθεσαν προτάσεις για αναγκαία μέτρα στήριξης που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση και επικαλέστηκαν τον σπουδαίο συνταγματικό ρόλο της αντιπολίτευσης ώστε αυτές να προωθηθούν.

Επιπλέον κατέθεσαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία του Βουλευτή και τη διάθεσή του να συνδράμει στα προβλήματά τους.

Από την πλευρά τους οι τομεάρχες Ν.Παππάς και Γ.Τσίπρας τόνισαν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι ανεπαρκή και αναπόφευκτα θα οδηγηθούν σε λουκέτο πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τονίστηκε ότι σε ολόκληρη την Ευρώπη υλοποιούνται μεγάλα πακέτα οικονομικής παρέμβασης σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση δείχνει μεγάλη απροθυμία να στηρίξει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και αυτό καθίσταται συνειδητή της επιλογή. Παράλληλα, συζητήθηκαν διεξοδικά οι προτάσεις οικονομικών μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας έμφαση στην συνάρτηση της αποτελεσματικότητας των μέτρων και του χρόνου λήψης αυτών, συμπεραίνοντας ότι η ολιγωρία της κυβέρνησης είναι καταστροφική.

Με την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης δήλωσαν όλοι την ικανοποίησή τους και τόνισαν τη σημασία της ύπαρξης ενός ανοιχτού καναλιού επικοινωνίας προκειμένου να συγκεντρώνονται τα ζητήματα, να εξειδικεύονται οι προτάσεις και να προωθείται η επίλυσή τους προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας.

Στη σύσκεψη, από την πλευρά των φορέων, συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής, Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Γιάννης Βουτσινάς, ο Σύμβουλος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και Αντιπρόεδρος ΒΙΠΑΝΟΤ, Κώστας Καμπόλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, Χρήστος Κοντορούσης, ο Πρόεδρος της ΒΙΠΕ Μεγάρων, Δημήτρης Κασιμάτης, ο Γραμματέας και Ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων, Γιάννης Δρίτσας και Αντώνης Πορίχης και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βιλλίων, Γιάννα Μεϊντάνη.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL