Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
Ν.Παππάς: "Αξιώνουμε διαφάνεια στο σχέδιο 'Ηρακλής' και προστασία της πρώτης κατοικίας"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Παππάς: "Αξιώνουμε διαφάνεια στο σχέδιο 'Ηρακλής' και προστασία της πρώτης κατοικίας"

«Η εκκαθάριση των βιβλίων των τραπεζών πρέπει να γίνει -και να λάβουμε όλα τα σχετικά μέτρα γι’ αυτό- επ’ ωφελεία της κοινωνίας και της οικονομίας» σχολιάζει ο αρμόδιος τομεάρχης Οικονομίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς σχετικά με τον νόμο του... "Ηρακλή" για τις τράπεζες.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «οι τράπεζες έχουν επανειλημμένα ανακεφαλαιοποιηθεί με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων" προσθέτοντας ότι «δυστυχώς, στο σχέδιο ‘Ηρακλής’ υπάρχει αδιαφάνεια. Κόμματα της αντιπολίτευσης, οργανωμένη επιχειρηματικότητα, κοινωνία των πολιτών και επιστημονικοί φορείς αξιώνουμε και διαφάνεια και προστασία της πρώτης κατοικίας και εγγύηση ότι αυτή η διαδρομή δεν θα βλάψει τα συμφέροντα της οικονομίας συνολικά».

Συνεννόηση ζητεί η Φ. Γεννηματά

Την ίδια ώρα η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Φώφη Γεννηματά δήλωνε ότι πρέπει "να συνεννοηθούμε για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα προστασίας της πρώτης κατοικίας" ζητώντας τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεδομένου ότι η διακομματική επιτροπή που έχει προτείνει μπορεί να συσταθεί μόνο αν συμφωνήσουν όλοι, όπως γνωστοποιήθηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL