Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ. Φλαμπουράρης για Ελληνικό: Θα δώσουν το 1,5 δισ. για έργα υποδομής από το υστέρημα του ελληνικού λαού;

Eurokinissi

Στοχευμένα ερωτήματα στην κυβερνητική πλευρά για τις εξελίξεις που προέκυψαν στην επένδυση στο Ελληνικό θέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο πρώην υπουργός Επικρατείας αναφέρει: "Δεν είναι παράξενο, αν όχι αντιφατικό όσο υπήρχε η ‘κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οι επενδυτές συνεργάζονταν καλά, παρά τα δήθεν προβλήματα που δημιουργούσαμε’ γιατί ‘τάχα δεν θέλαμε επενδύσεις’; Τώρα που ‘όλα καλά και όλα ωραία, με την κυβέρνηση της Ν.Δ. να τους κάνει όλα τα χατίρια’, τι έγινε; Γιατί αποχώρησαν οι επενδυτές; Θα υπάρξει πειστική απάντηση;

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην οποία προτίθεται να προβεί η επενδυτική εταιρεία ύψους 650 εκατομμυρίων για τα επόμενα τρία χρόνια είναι για να πληρωθεί η πρώτη και δεύτερη δόση για την αγορά του οικοπέδου. Το 1,5 δισ. ευρώ που απαιτείται για τα έργα υποδομής, που είναι τα πρώτα που πρέπει να κατασκευαστούν, από πού προβλέπεται να βρεθούν και πότε;".

Και καταλήγει: "Ελπίζω όχι από το στέρημα του ελληνικού λαού μέσω δανειοδότησης από τις ελληνικές τράπεζες".

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις