Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Χρήστος Ράμμος νέος πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών

Eurokinissi

Ο νέος πρόεδρος της ΑΔΑΕ και τέως αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Χρήστος Ράμμος παρέλαβε σήμερα τη σκυτάλη από τον απερχόμενο πρόεδρο Χρήστο Ζαμπίρα

Η τελετή παράδοσης και παραλαβής της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, έγινε σήμερα στα γραφεία της Αρχής, στο Μαρούσι. 

Ο νέος πρόεδρος της ΑΔΑΕ και τέως αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Χρήστος Ράμμος, έδωσε τη λεγόμενη διαβεβαίωση ενώπιον του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιχαήλ Καλογήρου, της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και του προέδρου της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και πρώην προέδρου του ΣτΕ, Κωνσταντίνου Μενουδάκου.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ζαμπίρας, ο οποίος, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον κ. Ράμμο, ευχήθηκε καλή θητεία και ευόδωση των στόχων του.

Ο κ. Καλογήρου εξέφρασε, μεταξύ άλλων την χαρά του για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου, και την πεποίθησή του ότι η Αρχή έχει σημαντικό θεσμικό έργο, το οποίο αποτελεί «μέτρο δημοκρατίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας την ανάγκη στήριξής της από την Πολιτεία για την εύρυθμη και αποτελεσματική της λειτουργία. 

Ο κ. Ράμμος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την ελληνική Πολιτεία για την τιμητική επιλογή του στη θέση του προέδρου της Αρχής.

Στη συνέχεια, ανέφερε τη σημασία του συνταγματικού ρόλου της ΑΔΑΕ για την αποτελεσματική προστασία των ατομικών δικαιωμάτων. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Αρχή θα ανταποκριθεί στον ρόλο της, με όλες της τις δυνάμεις και με την αρωγή της Πολιτείας.

Με την ολοκλήρωση της τελετής της νενομισμένης διαβεβαίωσης, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΑΕ, Μιχάλης Σακκάς, παρέδωσε τιμητικό έπαινο στον απερχόμενο πρόεδρο της Αρχής κ. Ζαμπίρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο